Tapasztalat Elsőkézből Spanyolországi Ingatlanvásárlásból |
header_image
Your search results

Tapasztalat Elsőkézből Spanyolországi Ingatlanvásárlásból

Posted by admin on 23 June, 2017
| 0

Egyre népszerűbb egy nyaraló vásárlása Spanyolországban, hogy legyen hol pihenni a nyugdíjas napok soránn. Dórinak egy kis szerencse segített, hogy megszerezze a tökéletes helyet a szabadideje eltöltéséhez.

Amikor Dóri nyugdíjba ment, számára egy ingatlan vásárlása Spanyolországban egy valódi álom volt. Már ismerte a fehér partot (Costa Blanca) hiszen néhány évig itt nyaralt és úgy gondolta, hogy tökéletes hely a Spanyol utazásokhoz.

Nem sokkal azután, hogy elkezdett ingatlant keresni Spanyolországban, megtalálta a tökéletes helyet de sajnos épp előle vásárolta meg egy 4 tagú család, így megértette, hogy tovább kell keresnie a tökéletes ingatlan után.Ügyvéd Választása Spanyolországban

Talán Másodszorra Szerencsésebb Lesz

A második ingatlan közel volt az előzőhöz. Várt néhány hónapot a végső döntésre a tulajtól, majd megtudta, hogy megvásárolhatja az ingatlant és Dóri ajánlatát el is fogadták.

Dóri nagyon meg volt elégedve, hiszen csupán néhány hónapba telt, míg megszerezhette álmai házát Spanyolországban.

A Spanyol ház amit vásárolt egy bungaló 3 hálószobával és egy úszómedencébel. Ezáltal Dóri áthívhatja a családját és barátaid Magyarországról, hogy ott élvezhessék a békés Spanyol életstílust.egy nyaraló vásárlása Spanyolországban

Ügyvéd Választása Spanyolországban

Dórinak ötlete sem volt, hogy hogyan vásároljon házat Spanyolországban. A Lukentumot néhány Magyar barátja ajánlotta, akiket Spanyolországban ismert meg nyaralás során. Azt mondták neki, hogy a folyamat gyors és egyszerű volt, valamint hogy a Lukentum minden lépésről tájékoztatta őket, amiket az érdekükben tettek.

Dóri aggódott a valuta miatt, hiszen Magyarországról kellett pénzt váltania és nem voltak jók a ráták, ami akadályozhatta volna a vásárlást vagy akár meg is növelhette volna az ingatlan árátSpanyolországban. Értékelte az információt és az útmutatást amit a Lukentum adott neki.Spanyolországban ingatlan

Mialatt a vásárlási folyamat zajlott, Dóri kibérelt egy apartment Alicantéban néhány napra. Ez egy jó ötlet volt, hiszen át tudta nézni az összes papírt és prolémát az új ingatlanja megszerzésével kapcsolatban Spanyolországban. Így el tudott tölteni némi időt azzal, hogy felfedezi a helyet, élvezze az ott töltött időt és sétálhatott is a strandon.

A Jövőre Tekintettel

Van-e tippje azoknak, akik Spanyolországban vennének ingatlant? “Győződjenek meg róla, hogy van félretett pénzük a ház árán kívül, mivel a jogi díjak és adók Spanyolországban magasak voltak. Csak számítsd bele ezeket az összegeket a költségvetésedbe.”

ingatlan Spanyolországban

További információkért olvassa el a következő cikkeinket is ezen a blogon.

Kérjük, írja meg véleményét erről a cikkről.  Véleménye érdekel minket.

Egy további cikk a blogról, amely érdekelheti Önt: Spanyolországi Nyári Tábor Története

Leave a Reply

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com