Ingatlan látogatás |
header_image
Your search results

Ingatlan látogatás

Felfedező Körút – Spanyol Ingatlan Vásárlás

Szeretne Alicantéba Utazni, Hogy Körülnézzen A Környéken, Mielőtt Spanyol Ingatlant Vásárol? 

Utazásokat ajánlunk jogosult ügyfeleink számára, ha érdekli ez a lehetőség kérjük hívja fel ezt a számot: +36 70 634 2499. Tudja meg, hogy Ön és párja jogosultak-e Spanyolországba látogatni a Lukentum meghívása révén.

 spanyol ingatlan vásárlásA Lukentumnál úgy véljük, hogy ez kiváló lehetőség a környék megismerésére, amellett, hogy segítünk Önnek a leendő ingatlana kiválasztásában.

A látogatások személyre szabott formában kerülnek megszervezésre. A Lukentumnál megmutatjuk Önnek a különböző környékeket, hogy képet alkothasson annak szolgáltatásairól és infrastruktúrájáról, emellett szintén tanácsot adunk és megosztjuk Önnel az összes szükséges tudnivalót, hogy meghozhassa a helyes döntést.

A felfedezési körút kellemes és laza, mivel ez egy kötetlen terv. Mindössze hozza magával fényképezőgépét, egy pár kényelmes cipőt, és naptejet; a többiről mi gondoskodunk.

A látogatás során elmagyarázzuk Önnek az esetleges vásárlás összes részletét, beleértve az összköltséget, az éves fenntartási költségeket, és a jogi ügymenetet. Ráadásul azt is meg tudjuk mutatni, hogy hol lehet a legjobb ajánlatokat találni bútor és dekor tárgyak vásárlására, sőt, ha szeretné, segítünk Önnek bankszámlát nyitni, és hitelfelvételt intézni az új ingatlanához.

spanyol ingatlan vásárlásAz itt tartózkodása folyamán szintén lehetősége nyílik lefoglalni a leendő ingatlanát letéti díj vagy foglaló kifizetése által, így rögzül az ár, és az ingatlan lekerül a piacról.

A Lukentumnál biztos lehet abban, hogy teljes körű segítségnyújtásban és tanácsadásban részesül.

Felfedező Körút

Azért, hogy biztos alapokra helyezzük kapcsolatunkat az ügyféllel, és hogy a legjobb ajánlatokat nyújthassuk az olyan házakról, amelyek megfelelnek a szükségleteinek és kívánságainak, arra kérjük az ügyfeleinket, hogyk készítsen rövid leírást („brief”-et) mikor átgondolta, hogy pontosan milyen fajta spanyol ingatlant szeretne,  amely segít Önnek és az ingatlanügynökének megtalálni a megfelelő ingatlant a megfelelő környéken, jó áron.

Ezáltal képesek leszünk felbecsülni az ügyfél körülményeit, és olyan otthont találni számára, amely összhangban van az egyedi helyzetével.

spanyol ingatlan vásárlás

Segítünk Önnek megtalálni az ingatlant, miközben felejthetetlen élményben részesül Spanyolországban.

Kérjen részletes tájékoztató ezen a számon: +36 70 634 2499

Gyakori Kérdések

spanyol ingatlan vásárlás

Mennyibe Kerül Ez Nekem?

Amennyiben spanyol ingatlan vásárlás létre jön a Lukentumon keresztül, a repülőjegyeket és a szállást is a Lukentum állja.

spanyol ingatlan vásárlás

Mennyi A Felfedező Körút Időtartama?

A Lukentum által szervezett látogatás általában 3-4 napos. Ez alatt az idő alatt munkatársunk annyi ingatlant mutat meg Önnek, amennyit csak lehet a költségvetésén belül, valamint a környék összes Ön számára érdekes pontját.

spanyol ingatlan vásárlás

Hány Személy Utazhat?

A Lukentum maximum 2 fő utazását finanszírozza; amennyiben más családtagok vagy barátok is szeretnének csatlakozni, azok költségeit maguk állják.

spanyol ingatlan vásárlás

Van Bármilyen Vásárlási Kötelezettség?

Nincs; a Lukentum célja, hogy ideális ingatlant találjunk Önnek, amely egyezik a szükségleteivel és kívánalmaival. Mindazonáltal biztosak vagyunk benne, hogy az ingatlanaink a piacon a legjobbak, és Ön bele fog szeretni az egyikbe.

Amennyiben Ön jelenleg nincs olyan anyagi helyzetben, hogy megengedhesse magának a vásárlást, az javasoljuk, hogy halassza el az utazást, amíg a megfelelő anyagi helyzete megvalósul.

A Folyamat Lépései

spanyol ingatlan vásárlás

Kapcsolatfelvétel

Amint kérvényezte az utazást, a Lukentum egyik ingatlan tanácsadója felveszi Önnel a kapcsolatot, hogy találkozót szervezhessenek budapesti irodánkban, és tájékoztatja Önt a szolgáltatásról. 

spanyol ingatlan vásárlás

Utazásszervezés

Az irodánkban az egyik ingatlan tanácsadónk tájékoztatni fogja Önt a felfedező körútról, az elérhető ingatlantípusokról, az adás-vétel folyamatáról, valamint a hitelfelvétel lehetőségeiről Spanyolországban vagy Magyarországon.

Ezt követően listát állítunk össze azokról az ingatlanokról, amelyeket meg fog tekinteni Spanyolországban, a szükségleteinek megfelelően.

A találkozón emellett a felfedező körút időpontjában is megállapodnak.

spanyol ingatlan vásárlás

Érkezés A Reptérre

Amikor megérkezik a reptérre, a Lukentum ingatlan tanácsadója, akivel telefonon kapcsolatot tartott, elviszi Önt egy helyi hotelbe, ahol lepihenhet, mielőtt elkezdik az ingatlanok megtekintését. Néhány esetben a Lukentum ingatlan tanácsadója Önnel együtt utazik Budapestről.

spanyol ingatlan vásárlás

Az Ingatlanok Megtekintése

Az elkövetkező napokban a Lukentum tanácsadója végig kíséri Önt, és megmutatja a gondosan kiválasztott ingatlanokat, a környéküket, és az összes fontos helyet a közelben. A látogatás során Önnek szabadideje is lesz kikapcsolódásra.

Az ingatlanok megtekintését olyan módon szervezzük meg, hogy Önnek legyen ideje pihenni a látogatások között.

spanyol ingatlan vásárlás

A Program

spanyol ingatlan vásárlásMegérkezés Alicante repterére, ahol az egyik tanácsadónk találkozik Önnel, és elviszi Önt az egyik hotelünkbe, majd az érkezése időpontjától függően nekivágnak az első útvonalnak a környék megismerésére.

spanyol ingatlan vásárlásReggeli a hotelben, majd utána elkezdjük az ingatlanok megtekintését, amelyek leginkább megfelelnek a szükségleteinek.

Egy spanyol ingatlan vásárláskis pihenés után értékeljük azokat az ingatlanokat, amelyek az Ön számára legmegfelelőbbnek bizonyultak, majd a tanácsadóval újra meglátogatják az ingatlant, és segítségével lefoglalják azt. Szintén segítséget kap NIE szám igényléséhez és bankszámla nyitásához Spanyolországban.

spanyol ingatlan vásárlásA felfedező körút befejeztével a kijelölt ügynök elviszi Önöket a reptérre, hogy időben ott legyen a járata indulása előtt. Így dolguk végeztével – vagyis álmaik otthonának megszerzésével – hazatérhetnek.

spanyol ingatlan vásárlásHa Ön úgy dönt, hogy megvásárolja az egyik ingatlant, amelyet mutattunk, a tanácsadó elkészíti az összes releváns dokumentációt az ingatlan lefoglalásához, időpontot egyeztet a helyi ügyvédekkel, valamint segít megszerezni a NIE számot és bankszámlát nyitni Alicantéban.

  •  Visszatérés Magyarországra

spanyol ingatlan vásárlásMiután hazatért az országába, elkezdődik a hitelügyintézés és az adás-vétel jogi részének intézése, valamint az adás-vételi szerződés aláírása.

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com