Spanyolországi Nyári Tábor Története |
header_image
Your search results

Spanyolországi Nyári Tábor Története

Posted by admin on 7 June, 2017
| 0

Szandra minden évben elküldte a gyerekekeit balatoni házukba. Azok a balatoni házban töltött nyarak a nagyszülőkkel meghittek és megismételhetetlenek voltak. Ezen balatoni nyaralások vonzereje elvitathatatlan, mind a nagyszülők, mind a gyermekek számára, mindemellett pedigmindez Balatonfüreden történt, Budapesttől nem messze. Szandra minden hétvégén kilátogatott férjével a balatoni házhoz, az augusztust pedig mind ott töltötték egy családként.

spanyolországi nyári tábor

Ezzel szemben a tavalyi nyár egy kicsit máshogy alakult számukra. Mivel a család egy igen jó barátja, aki Spanyolországban élt, többször is meghívta őket alicantei otthonába, úgy döntöttek, elküldik a nagyobbik fiút, Bencét (12), hogy töltsön el egy hónapot Spanyolországban. Valahol sajnálták, hogy a fiú így nem tölthette az egész nyarat a balatoni házukban, de szerették volna, ha megtanul spanyolul.

Épp ezért, hónapokkal 2016 nyara előtt szereztek a gyermek mellé egy spanyol kisegítőt, aki heti néhány alkalommal járt hozzá, hogy különféle játékos tevékenységek segítségével megtanítsa neki a spanyol nyelv alapjait. Természetesen ez a bizonyos barát, Magda, jó szívvel fogadta a fiút spanyolországi házában.

Egy ismerősük tanácsára, beíratták Bencét egy nyári úszótáborba, ahová sok spanyol gyerek is járt. Nem igazán látták előre, hogyan is fog beilleszkedni, hiszen épp hogy csak beszélt valamennyit spanyolul…

Amikor Bence elkezdte a spanyolországi tábort, azt mesélte, hogy ugyan a többség spanyol, van köztük sok külföldi is. Édesanyja szerint a fiút már az első nap elvarázsolta a spanyolországi nyári tábor, és igencsak lelkesedett Spanyolországért. Délelőttönként részt vett az úszásoktatáson, a délutánokat pedig Tamással töltötte, Magdi fiával. Mindenfélét csináltak együtt, például elmentek a tengerpartra, kosárlabdáztak, bowlingoztak, stb. a környékbeliekkel, akik ugyanabban a városrészben éltek. Magdi spanyolországi otthona Alicante egyik negyedében állt, ahol sok gyerek élt, és sok programot szerveztek nap, mint nap.

spanyolországi nyári tábor 1

Ezen a nyáron ismét elküldik őt Spanyolországba, Magdi házába, és biztosra vesszük, hogy Bence ugyanolyan gazdag élményekkel fog hazatérni, mint az előző nyáron. Most azonban már Szandra is fontolgatja, hogy ingatlant vásároljon Spanyolországban. Jövőre szeretné kiküldeni Annát is, aki épp most töltötte be a 11-et, de túl soknak tűnne neki, ha mindketten Magdi házában kapnának szállást. Ezenfelül, a nagyszülők sem szeretnék egész nyárra mellőzni az unokákat, emiatt pedig szeretnének velük menni Spanyolországba.

“Ha így lesz a legjobb a gyerekek tanulása szempontjából, lemondunk arról, hogy az egész nyarat a balatoni házunkban töltsük.”

Egy spanyolországi ingatlan olyasvalami, ami mindenkinek elnyeri a tetszését, mivel akármikor ki tudnak menni, amikor csak szeretnének. Ahogy Szandra mondta:

“A szüleim nagyon nyitottak és valamennyire angolul is tudnak, szóval összességében lelkesednek az ötletért, hogy vegyünk egy ingatlant Spanyolországban.”

“El kell végeznünk a számításokat, hogy lássuk, milyen ingatlant engedhetüspanyolországi nyári tábor 2nk meg magunknak. Nem tudom, hogy végül el fogjuk-e adni a balatoni házunkat, mivel ha megvesszük a spanyolországi ingatlant, azt már csak elvétve használnánk.”

“Amit viszont biztosan tudok, hogy szeretnék ingatlant vásárolni Spanyolországban, és Alicante ideális helynek tűnik erre. Még nem tudom biztosan hol is pontosan, de valahol veszek arrafelé egy házat. Az ajánlások alapján, amiket kaptam, biztosra veszem, hogy a Lukentumnál segíteni fogtok megtalálni azt az ingatlant, amelyet keresek.

“Köszönjük, Szandra, hogy megbízik bennünk. Biztosak vagyunk benne, hogy hamarosan megtaláljuk az igényeidnek megfelelő spanyolországi ingatlant, amelyre vágysz.”

Ez egy kliensünk barátnőjének története, aki épp spanyolországi ingatlant keres. Az érintettek neveit megváltoztattuk, hogy megvédjük személyes jogaikat.

További információkért olvassa el a következő cikkeinket is ezen a blogon.

Kérjük, írja meg véleményét erről a cikkről.  Véleménye érdekel minket.

Egy további cikk a blogról, amely érdekelheti Önt: Egészségügyi Ellátás Magyaroknak Alicantében

Leave a Reply

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com