Bungalló egy három úszómedencés lakóparkban |
header_image
Your search results

Bungalló egy három úszómedencés lakóparkban

About this property

Bungalló az első emeleten, kilátással az utcára és a közös kertre. Délkelet orientált, nagyon napos és szellőztetett. A ház kb. 70 négyzetméter, és két hálószobából, fürdőszobából, konyhából, mosókonyhából és tornácból áll. Teljesen berendezett és jó állapotban van. A lakópark, ahol található, 3 közös úszómedence, 4 parkolóhely és sok zöld parkosított terület található. Cabo Roig, az Orihuela Costa egyik legrangosabb városiasodása, 500 méterre a strandtól, közel a szabadidős területekhez, éttermekhez, üzletekhez és egészségügyi szolgáltatásokhoz.

ingatlan Alicante

EZ AZTÁN AZ ÉLET! Nem lesz könnyű kikapcsolni a nyaralás üzemmódot ebben a stílusosan tágas lakásban a modern élvezetek kedvelőinek. Ébredjen minden reggel bámulatos napkeltékre, esténként pedig merüljön álomba a közeli tengerpart megnyugtató morajára. Hívjon minket most!

 Hívja most Csáki Tamást a +36 70 634 2499-es számon több információért. Hetente rendezett látogató utazásra hívjuk meg az arra jogosult párokat Spanyolországba. Még mindig ezt olvassa?! HÍVJON MOST! lukentum@lukentum.com

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com