Szolgáltatásaink |
header_image
Your search results

Szolgáltatásaink

A Lukentumnál nem elégszünk meg azzal, hogy eladjuk Önnek az ingatlant, hanem végig Ön mellett maradunk és az összes olyan szolgáltatást biztosítjuk, amelyre csak szüksége lehet, személyre szabottan és a legmagasabb minőség garanciájával.

Saját stílusunk van, nagy figyelmet fordítunk az ügyfeleinkre, az összes részletet maximálisan szem előtt tartjuk, és mindent megteszünk, hogy az elvárásain felül teljesítsünk. Ez az, ami megkülönböztet minket a többi ingatlanügynökségtől Magyarországon.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk spanyolországi ingatlanok eladásában magyar állampolgárok számára. Amellett, hogy beszéljük az Ön nyelvét, a szükségleteit is jól ismerjük, hiszen Budapesten van a székhelyünk. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy tanácsot adjunk Önnek jelzáloghitelekről, valutaváltásról, a környékekről, ahol honfitársai vásárolnak, és hogy segítsünk az adás-vétel jogi folyamatában.


Elsődleges szempontunk, hogy az ügyfél szükségleteivel, preferenciáival és költségvetésével összhangban igazgassuk az útját a leendő ingatlana kiválasztásában.

Őszinteség, komolyság, tisztelet. Úgy tartjuk, hogy a jó üzleti kapcsolatok ezen értékek alapján alakulnak ki, és meg vagyunk győződve arról, hogy a legjobb reklám az ügyfeleink elégedettsége.

Átlátható és hiteles információ. Teljes átláthatóságot biztosítunk ügyfeleink számára az összes ingatlanunkkal kapcsolatban, beleértve azok ismertetését, fényképeit, videóit, alaprajzait, és a megtekintésüket. A csapatunk segít eloszlatni bármilyen kételyt, amely felmerülhet Önben.

Jogi Tanácsadás A Vásárlás Folyamán

Ingatlanvásárláskor Spanyolországban mindig ajánlott igénybe venni egy helyi ügyvéd szolgáltatását, aki beszél magyarul és tud segíteni Önnek az adás-vételi folyamat összes fázisában.

A Lukentumnál szoros együttműködésben dolgozunk több ügyvédi irodával, amelyek jó hírnevűek és nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Örömmel bemutatjuk Önnek valamelyiküket abban az esetben, ha Önnek még nincs kiszemelt ügyvédje.

Az ügyvéd egy teljesen ingyenes konzultációt fog felajánlani Önnek, melynek során ismerteti a szolgáltatását és az elérhetőségét. Velünk együtt az ügyvéd tanácsadásban fogja részesíteni Önt és útmutatást fog nyújtani az adás-vétel folyamatának minden egyes szakaszában.

Hiteltanácsadás

Az Alicantéban, Murciában, vagy Almeríában történő házvásárlást nem nehéz finanszírozni. Mi több olyan spanyol és magyar bankot fogunk bemutatni Önnek, ahol a legjobb feltételeket kínálják, mielőtt megvenné az ingatlanát. A Lukentumnál tanácsot adunk és segítünk Önnek az összes szükséges dokumentációban és ügyintézésben.

A Jelzáloghitellel Kapcsolatos Banki Költségek  A jelzáloghitellel kapcsolatos főbb jutalékok a következők:

Költségek A Hitel Elnyerése Előtt A bank felméri az ingatlant, amelyre a hitelt kérvényezik. Ennek az eljárásnak a díja Spanyolországban 200 euró, de ez változhat az ingatlan értékének függvényében.

A Hitel Odaítélésének Költsége

Folyósítási Jutalék: ez egy olyan százalék, amit a hitel odaítélésekor számítanak fel; jelentősen befolyásolja a kölcsön teljes árát, és beleszámít a THM kiszámításába. Ez a jutalék Spanyolországban általában a kölcsön összegének 1%-a, de ez számottevően változhat az egyes bankoknál.

Jogcselekményeket terhelő adó: ez az összeg a teljes garantált összeg (a kölcsön, annak költségei, és a kamatok) 0,5%-a. Ez körülbelül a tőke 1%-át jelenti.

Közjegyzői és Bejegyzési díj: Ezek a spanyol jogszabály által meghatározott hivatalos tarifák. Az összege közvetlenül a hitel pénzösszegétől függ, de általában kb. 1000 euró szokott lenni ingatlanok esetében.

 

Ügyintézési Díjak: Spanyolországban a szerződés aláírását követően az bejelentésre kerül az Adóhatóságnál, hogy kiszámíthassák az adót, majd bejegyezzék az Ingatlan nyilvántartásban. Ennek díja kb. 150 euró.

 

Átruházási Illeték: Ezt az illetéket akkor számítja fel a bank, ha az ingatlanon már jelzálog van, és a vásárló átveszi azt. Ez szintén 1% körül szokott lenni, de néhány esetben alacsonyabb lehet.

 

Biztos lehet benne, hogy a Lukentumnál teljes körű segítséget és/vagy tanácsadást nyújtunk Önnek bármiben, amire csak szüksége lehet.

Az Ingatlan Adminisztrációja Spanyolországban

A Lukentumnál lehetősége van igénybe venni szolgáltatásunkat, melynek révén foglalkozunk ingatlanával az Ön távolléte alatt, hogy az mindig tökéletes állapotban maradjon.

Úgyszintén, ha szükséges, vagy ha Ön úgy kívánja, az ingatlan bérbeadását is intézzük, az elejétől a végéig.

Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az Ön befektetése jövedelmező legyen az ingatlana rövid- vagy hosszútávra történő bérbeadásával. Engedje meg, hogy közvetítsünk Ön és az ügyfele között, miközben vigyázunk az ingatlanára, Önre és a bérlőjére. Mi vállaljuk a bérbeadási szerződés megkötését az elejétől a végéig.

Az Ingatlan Hirdetése Magyar Csatornákon

Az ingatlanját magyar csatornákon keresztül hirdetjük, hogy nagyszámú foglalást és magas kihasználtságot biztosítsunk. Kapcsolatban állunk utazási irodákkal, nemzetközi szállásközvetítőkkel, emellett szintén használjuk a közösségi hálókat és a saját közvetlen hirdetéseinket különböző médiumokon.

Előkészítjük Ingatlanát A Bérbeadásra

A Lukentum biztosítja, hogy az ingatlana tökéletes állapotban legyen a bérbeadáshoz. Az alábbi szolgáltatásokat kínáljuk:

  • Mosoda
  • Ágynemű, törölköző, és fogyóeszközök ellátása
  • A vendégek fogadása
  • A kulcsok átadása és átvétele
  • Megbizonyosodunk róla, hogy a vendégek ugyanabban az állapotban hagyják el az ingatlanát, mint ahogyan azt találták.
  • Felújítás és berendezés, hogy az ingatlan megfeleljen az elvárt színvonalnak
  • Elkészítjük az ingatlanhoz tartozó használati útmutatót és házirendet

A nyaraló bérbeadási szolgáltatásunk részeként intézzük az ingatlan kiadásának időbeosztását, az árakat és a hirdetést, a listázást, az összes foglalást, és a pénzáramlást.

A csapatunk személyesen üdvözli az érkező vendégeket, részletesen elmagyarázza nekik az eszközök használatát és a házirendet, megmutatja nekik a környéket, valamint a helyi szolgáltatásokat és élménykínálatot. Emellett az ingatlan ellenőrzését is vállaljuk, a vendég távozása során.

Takarítás És Az Ingatlan Karbantartása

Szakemberek csapata fogja végezni a napi takarítást a vendég számára, és ellenőrzés alatt tartják az ingatlant.

Ha az ingatlanának szüksége van karbantartásra, például festésre vagy a fűtés ill. légkondicionáló karbantartására a meghibásodások megelőzése végett, lebonyolítjuk a folyamatot az általunk szerződtetett vállalkozások segítségével.

A Lukentum Több Mint Egy Üzemeltető Cég

Nem csupán ügyintéző és üzemeltető cég vagyunk, amely foglalkozik az ingatlanával. Nálunk mindig számíthat arra, hogy elkötelezetten és teljes körűen intézzük az ingatlana ügyeit, és folyamatos kapcsolatban állhat velünk.

A Lukentum teljes ellenőrzés alatt tartja az ingatlanát. Minden látogatás alkalmával végignézzük az ingatlant és az összes berendezést, kiszellőztetjük a szobákat, meglocsoljuk a növényeket, és kiürítjük a postaládát. Megnézzük, hogy történt-e jogosulatlan belépés, és kívülről ellenőrizzük, hogy minden ablak és ajtó biztosan be lett-e zárva. Ellenőrizzük az összes elektronikus berendezést, segítünk az adminisztrációban a számlákkal kapcsolatban, a közszolgáltatásokban, a közös költségek és helyi adók ügyintézésében, stb. Emellett, ha kívánja, a következő szolgáltatásokban is részesítjük:

Adók és nyilvántartás Intézzük az összes adóügyét, amely az ingatlan fenntartásával és bérbeadásával kapcsolatos.

 

 Szerződések ügyintézése Vállaljuk a villany-, víz-, internet- és gázszolgáltatókkal kötött szerződések megvalósítását, valamint tulajdonosváltás esetén a szerződések átírását.

 

Felújítás és lakberendezés Szakértők csoportja áll rendelkezésünkre, hogy könnyen, gazdaságosan, és gyorsan valósulhasson meg a lakberendezés, vagy a szükséges változtatások az ingatlanában.

 

Bútorok és háztartási gépek Tanácsot adunk bútorok és háztartási gépek vásárlásához az új háza számára.

 

Takarítás Takarítási szolgáltatást kínálunk az ingatlana átadásakor és a nyaralása alatt.

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com