Hogyan Vásároljunk |
header_image
Your search results

Hogyan Vásároljunk

Hogyan vásároljunk ingatlant Spanyolországban?

A követendő lépések, melyek által gyorsan és egyszerűen vásárolhat ingatlant Spanyolországban, a legkedvezőbb áron és a legjobb környéken.

Ingatlantulajdonossá válni Spanyolországban könnyű, gyors, és magasan jövedelmező bármelyik magyar állampolgár számára.

Annak érdekében, hogy az ingatlanvásárlás kellemes élmény és magasan jövedelmező legyen az Ön számára, összeállítottunk egy információban gazdag útmutatót “Hogyan vásároljunk ingatlant Spanyolországban” címmel, amelyet ingyenesen letölthet.

Az ingatlanvásárlás Spanyolországban magyar állampolgárok részéről folyamatosan növekedett az elmúlt 5 évben, a versenyképes ingatlanpiaci áraknak köszönhetően, valamint a kitűnő éghajlatnak olyan helyeken, mint Alicante, Málaga, Murcia vagy Almería. Emellett kedvezően hat a Spanyolországra jellemző jogbiztonság és  magas életszínvonal, amely képes figyelembe venni a magyar vásárlók és befektetők igényeit.

Ez az útmutató tele van ajánlásokkal ahhoz, hogy jó áron és a legjobb övezetekben vásárolhasson ingatlant Spanyolországban.

Összefoglalás az Útmutató tartalmáról

Az ajánlások és tanácsok mellett lépésről lépésre elmagyarázzuk a folyamatot, melynek révén könnyen és gyorsan vásárolhat ingatlant Spanyolországban.

Röviden összefoglalva, a következő lépéseket kell megtennie, ha ingatlant kíván vásárolni Alicantéban, Málagában, Almeríában, vagy Murciában:

 • spanyol ingatlan

   Keressen tanácsadót. Miután felmérte a piaci kínálatot az interneten, lépjen kapcsolatba egy magyar ingatlanközvetítővel, aki jól ismeri Spanyolországot.

 • null

  Tegyen felfedező körutat. Látogasson el a spanyolországi környékre, amely érdekli, ha lehet, az Ön által választott ingatlanügynökség képviselőjének kíséretében.

 • null

   Tájékozódjon az ügymenetről. Miután kiválasztotta az ingatlant, ismerkedjen meg alaposan az ingatlanvásárlással járó ügyintézés folyamatával. Ezen a ponton érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen hitelt igényeljen, és hogy azt Spanyolországban vagy pedig Magyarországon tegye meg.

 • null

   A NIE szám. Ahhoz, hogy ingatlant vásárolhasson Spanyolországban, szüksége lesz egy ún. NIE számra (azaz Külföldi Személyazonosító számra), amelyet olyan külföldi állampolgárok számára állítanak ki, akiket gazdasági, üzleti, vagy társadalmi kapcsolat fűz Spanyolországhoz.

 • null

   A bankszámla. A NIE szám megszerzése után bankszámlát kell nyitnia Spanyolországban. Habár ez nem kötelező jellegű, de logikus és ajánlott, hiszen az ingatlan adás-vételéből származó adókat Spanyolországban kell fizetni.

 • null

   A foglalói szerződés aláírása. Ez egy magánjogi szerződés a tulajdonos és a vásárló között, amelyben mindkét fél megfogalmazza a jövőbeli adás-vételben történő megegyezést, és egy garanciaként szolgáló pénzösszeg kifizetésre kerül. Nem kötelező foglalói szerződést kötni spanyolországi ingatlanvásárláshoz, de hasznos annak érdekében, hogy az ingatlant ne vásárolja meg előttünk valaki más.

 • null

   Az adás-vétel nyilvános okiratának aláírása. Ez az utolsó lépés, amelynek során a tulajdonossal együtt közjegyző elé járul, hogy megvalósuljon az ingatlan megvásárlása a szükséges nyilvános okirat átadása révén. Ekkor a tulajdonos átadja az ingatlannal kapcsolatos összes dokumentációt, és azokat az iratokat, amelyek igazolják az adófizetések és kötelezettségek naprakészségét.

 • null

   Az adók kifizetése. Végül az adás-vételből származó adók kifizetésére kerül sor, illetve az Ön nevére történő hivatalos bejegyzésre az Ingatlan nyilvántartónál.

Amint látja, a folyamat egyszerű és gyors, ha egy olyan magyar ügynökség segítségét kéri, amely nagy tapasztalattal rendelkezik a spanyol piacról.

Töltse le most a Lukentum útmutatóját, amely kifejezetten az Ön számára készült, és ismerje meg részletekbe menően a spanyolországi ingatlanvásárlás folyamatát.

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com