Tanácsok Murciai Lakás Vásárlásához |
header_image
Your search results

Tanácsok Murciai Lakás Vásárlásához

Posted by admin on 12 May, 2017
| 0

Murciai Lakást Keres? Van Már Ingatlanügynöke, Aki Segít Önnek A Vásárlásban?

murciai lakásEgy murciai lakás vásárlása nagyon jó befektetésnek számít jelen pillanatban. A piacon növekvő tendencia figyelhető meg, és minden jel arra mutat, hogy az ingatlanárak Spanyolország ezen részén jelentősen emelkedni fognak az elkövetkező hónapokban. Az ingatlanügynökségünknél kihasználtuk ezt a tendenciát az utóbbi hónapokban.

Ha Ön második otthont keres Spanyolországban, és a tengerparthoz közel szeretne élni, ez a legjobb pillanat, hogy murciai lakás vásárlása mellett döntsön. Mindazonáltal, egy lakás vásárlása Murcia tartomány bármelyik városában nem alapulhat csupán az Ön anyagi helyzetén vagy hitelképességén. Professzionális tanácsadásra lesz szüksége. Egy olyan magyarországi ingatlanügynökséget kell találnia, amely a spanyol ingatlanpiacra szakosodott, és tájékoztatja Önt arról, hogy hol és hogyan érdemes ingatlant keresni.

Tanácsok Murciai Lakás Vásárlásához.

Sok esetben ami jó árnak tűnik egy murciai lakás esetében, az valójában nem is annyira jó. Nem azért, mert túlárazott lenne az ingatlan, hanem mert egy ilyen vásárlásnál, amely talán élete legfontosabb vásárlása lesz, a vételár mellett más tényezőket is figyelembe kell vennie, amelyek miatt mindent egybevetve rosszabbul járhat.spanyol befektetes

Tegyük fel, hogy murciai lakást szeretne vásárolni, és elkezd keresgélni. Az első dolog, amit a magyar vásárlók megfontolnak, az általában egyedül a vételár. Ez logikus, de sok esetben nagy hiba, ha kizárólag az ingatlan árát nézzük, vagy ha ez a legfontosabb érv a döntéshozásban spanyolországi ingatlan vásárlásakor.

Mi ezt a Lukentumnál nagyon jól tudjuk, és megpróbáltuk kideríteni, hogy azok a külföldi vásárlók, akik 1-2 év után el akarják adni a murciai lakásukat, miért döntenek így. Nagy vonalakban, a kiábrándulásuk két okra vezethető vissza: 1. kizárólag az alacsony árra fókuszáltak lakáskereséskor, 2. nem vették figyelembe a megfelelő tanácsadást a vásárláskor.

Elemezzük tehát, hogyan lehet elkerülni ezt a két hibát, amelyet megfigyeltünk a murciai lakások vásárlói körében.spanyol nyaraló

Lakásvásárlás Murciában: Fizesse Meg Az Igazságos Árat, Ne Hagyja, Hogy Az Alacsony Ár Elcsábítsa.

Bizonyított, hogy aki alacsony áron vesz ingatlant, kizárólag ezen tényező alapján, megbánja a vásárlást egy év leforgása előtt. Nem arról van szó, hogy mindenképp drágán kell vásárolni, vagy elhatárolódni az alacsony áraktól; hanem arról, hogy elemezni kell a kiszemelt lakást vagy házat, és perspektívába helyezni az árát. Például egy olyan murciai lakás, amelynek ára kezdetben meghaladja az Ön költségvetését, nagyszerű lehetőségnek bizonyulhat.

Hogy egy konkrét példát említsünk, az egyik magyar ügyfelünk úgy döntött, megvásárol egy murciai lakást, amelynek ára meghaladta a kezdeti becslését. A jelzáloghitel havi törlesztő részlete Spanyolországban nem volt sokkal magasabb annál, amit kényelmesen ki tudott fizetni, és egy kis extra erőfeszítéssel (havi pár eurónyival) meg tudott vásárolni egy murciai lakást, amely 12 hónap elteltével jelentősen felértékelődött.tengerparti lakas

Egy másik ügyfelünk múlt év áprilisában vásárolt egy murciai lakást egy jó környéken és alacsony áron, de tudta, hogy egy plusz pénzösszeget kell ráfordítania, hogy kényelmesen lakhatóvá tegye, valamint 3 hónapot kellett várnia, amígbeköltözhetett.  Vannak olyan esetek, amikor jobb másodkézből lakást vásárolni, mint új építésűt venni, mivel vagy jobb áron jut hozzá mindent összevetve, vagy mert egy Ön számára ideális környéken helyezkedik el.

Amint látja, a spanyolországi lakás- vagy házvásárlásnál nem minden a vételáron múlik.

Lakásvásárlás Murciában: Keressen Tanácsadót, Aki Időt És Pénzt Spórol Önnek.

spanyolorszagi ingatlanNe gondolja, hogy az összes ingatlanügynökséget csak az eladás érdekli. A Lukentumnál arra összpontosítunk, hogy „segítsünk a magyar ügyfeleinknek vásárolni”, a budapesti irodánkból. „Segíteni vásárolni” az „eladás” helyett nem csupán szójáték, hanem a filozófiánk; tanácsot adunk az ügyfeleinknek murciai lakás vásárlásakor azokkal a szempontokkal kapcsolatban, amelyet azelőtt talán nem vettek figyelembe.

Mekkora legyen a lakás vagy ház, hogy megfeleljen a szükségleteinek? Hogyan értékeljünk egy ingatlant, és hogyan vessük össze ezt az értékelést az árával? Hogyan tegyünk korrekt árajánlatot a tulajdonosnak? (Ezt kevés vásárlótudja, hogyan kell, és következésképp nagyon jó lehetőségeket szalasztanak el). Hogyan értékeljük a környéket, ahol az adott murciai lakás megtalálható? Hogyan szerezzünk banki hitelt Spanyolországban magyar állampolgárként a legjobb feltételekkel? Ez néhány azon kérdések közül, amelyeket megbeszélünk az ügyfeleinkkel, hogy sikeresen vásároljon ingatlant Murciában, és hosszú távon elégedett legyen vele.

Ez az a fajta tanácsadás, amit a „segíteni vásárolni” elv jelent, és az ügyfeleink nagyra becsülik, valamint azzal fejezik ki az elismerésüket, hogy minket ajánlanak a családtagjaiknak és barátaiknak.

Összegezve, közvetlenül a tulajdonostól venni murciai lakást, vagy egy olyan ingatlanügynökségen keresztül vásárolni, amelynek kevés tapasztalata van Spanyolországban, kockázatos dolog. Nem vagyunk ellenére – távol álljon tőlünk – csupán azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy egy jó ingatlanügynök sok fejtörést, keresgéléssel töltött időt, és olykor némi pénzt spórol meg Önnek. A Lukentumnál segítünk Önnek elérni azt, amit szeretne, a költségvetésén belül.lakasvasarlas murciaban

Megköszönnénk, ha hozzászólást írna ehhez a cikkhez. Ön szerint nehéz lakást találni Murciában méltányos áron? Kíváncsiak vagyunk véleményére.

Más blogbejegyzés, amely érdekelheti: Ingatlanok Alicantéban. Útmutató külföldi vásárlóknak

Leave a Reply

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com