Bankszámla Nyitása Spanyolországban |
header_image
Your search results

Bankszámla Nyitása Spanyolországban

Posted by admin on 7 August, 2017
| 0

Az egyik legelső dolog amelyet szükséges megtenni Spanyolországban, hogy sikeresen megvásárolhassa a kinézett ingatlant, az a bankszámlanyitás.

Amint döntést hozott, hogy vásárolna egy ingatlant Spanyolországban, nyitnia kell egy bankszámlát az országban. Nem elég viszont csupán a Spanyol bankszámla megléte a Spanyol ingatlan megvásárlásához, tudnia kell, hogy hogyan állítsa be a közvetlen fizetést a számlákért.

A legtöbb főbb Spanyol bankkal angolul is lehet kommunikálni, sőt a legtöbbször akár angolul is kérheti a szerződéseit – ezáltal nyilvánvalóan meg fogja érteni, hogy mit ír alá! Győződjön meg róla, hogy a választott bank rendelkezik irodával közel az ingatlanhoz és legalább egy angolul beszélő munkatársuk van.Bankszámla Nyitása Spanyolországban

Számos különböző bankszámlát lehet nyitni Spanyolországban – mind az ottlakóknak, mind azoknak, akik nem rezidensek. Minden bank több fajta számlát kínál fel, például kifejezetten nyugdíjasoknak vagy kis vállalkozásoknak.

A legtöbb Spanyol bank díjat számol fel a bankszámla után és az extrák után, mint például a hazai vagy külföldi banki átutalásért. Más bankok díjmentes számlákat nyújtanak bizonyos feltételekkel, sőt vannak kifejezetten érdekes számlakonstrukciók amelyeket nyugdíjasoknak terveztek, ingyenes bankszámlával és hitelkártyával, pénzvisszafizetéssel közüzemi számlál után és ingyenes belföldi utalással. Ezek a számlák népszerűek, hiszen a banki díjak Spanyolországban magasak és néhány bank különösen súlyos díjakat számol fel szolgáltatásaikért.

Ahhoz, hogy egy nem-rezidensi számlát nyithasson Spanyolországban, csupán az útlevelére és némi kezdőtőkére van szüksége. A Spanyol bankok általában nem adnak ki csekkfüzeteket; a fizetések ehelyett bankkártyával és hitelkártyával történnek (vagy készpénzzel, természetesen). Évente számláznak a Visa vagy Mastercard bankkártyák után a legtöbb esetben.Bankszámla Nyitása Spanyolországban 2

Minden közüzemi számlát Spanyolorszában közvetlenül a számlájáról kell befizetni, így érdemes pénzt tartani a számláján, hogy fedezze ezeket a kikerülhetetlen havi díjakat – ezeket attól függetlenül levonják a számláról, hogy van-e rajta pénz! A mulasztás pénzbüntetést vonhat maga után vagy akár kis is köthetik a vizet, gázt vagy elektromos áramot. Néhány közüzemi számlát havonta kell fizetni, másokat kéthavonta vagy háromhavonta.Spanyol bank díjat

Manapság a kártyás fizetéseket a Spanyol boltokban, éttermekben és szupermárketekben chippel és pin kóddal intézik. A Visa és Mastercard kártyákat elfogadják a legtöbb helyen.

Általánosságban a Spanyol bankok jó szolgáltatást nyújtanak. Előford  ulhat, hogy személyi bank manager fog kapni és a nagyobb bankok remek internetes oldallal rendelkeznek, amely által sokkal könnyebben kezelheti pénzét akár Magyarországról vagy Spanyolországból. Készüljön fel a sorbaállásra amennyiben személyesen intézi ügyeit, főleg csúcsidőben. ATM-eket bármerre találhat Spanyolországban, de ne felejtse el, hogy esetleges díjakat kell fizetnie, amennyiben nem az Ön bankcsoportjához tartozik.Spanyol bankok

Kérjük, ossza meg véleményét blogunkról. Akadt már problémája spanyolországi ingatlan vásárlással? Véleménye érdekel minket.

Egy további cikk a blogról, amely érdekelheti Önt: Lakás bérlése vs. lakás vásárlása Spanyolországban

Leave a Reply

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com