Ingatlanvásárlás Spanyolországban: Kérdések Megválaszolva! |
header_image
Your search results

Ingatlanvásárlás Spanyolországban: Kérdések Megválaszolva!

Posted by admin on 30 June, 2017
| 0

Talán gondolkozol, hogy mere tudnál Spanyolországban ingatlant venni. A különböző helyekre a különböző igények miatt kell gondolni, hiszen mindenkinek más elvárásai vannak Spanyolországtól. Összegyűjtöttünk néhány gyakran ismételt kérdést a Spanyolországbeli ingatlanvásárlással kapcsolatban, valamint meg is válaszoltuk őket.

Biztonságos Vásárolni Spanyolországban?

Az első tippünk az, hogy győződj meg róla, hogy jól csinálsz mindent. Bérelj fel egy ügyvédet Spanyolorszában jó hírnévvel akiben megbízol és SOHA ne írj alá semmit, mielőtt ellenőrizted az ingatlant és a jogi problémákat amik ezzel járnak.Vásárolni Spanyolországban

Ha el akarod kerülni a problémákat, olyan irodát keress, akiknek már sokévnyi tapasztalatuk van abban, hogy másoknak segítenek ingatlant eladni és vásárolni Spanyolországban. Meg fogják érteni a szükségleteidet és tudni fogják hogyan tovább, hogyan működik a jog és megbizonyosodnak róla, hogy gond nélkül menjen végbe az ingatlanvásárlás Spanyolországban. Mindenki, aki tanácsokat ad ugyanezt fogja mondani. Menj a helyes úton és győződj meg róla ,hogy minden legális.Vásárolni Spanyolországban 2

Mennyibe Fog Ez Nekem Kerülni?

A Spanyol ingatlan árán felül lesznek más költségek is, amelyeket figyelembe kell venned amikor a költségvetésedet tervezed. Azt ajánljuk, hogy adj hozzá 12-13%-ot az ingatlan árához Spanyolországban  a további adminisztratív költségek fedezésére.

Ezekbe beletartozik:

 • Külső költségek
  • Spanyol Jegyző
  • Spanyol földhivatal
 • Adók Spanyolországban
  • Új Építés – IVA (ÁFA) 10%, bélyegzési díj (AJD) 1.5%*
  • Viszonteladás – ITP (átadási adó) 10%*
 • Jogi Díjak Spanyolországban
  • Egy Spanyol ügyvéd személyre szabott árajánl atot fog tenni a folyamat végén ahol jelezve lesznek, hogy a további költségek pontosan mennyibe fognak kerülni.

* Attól függően, hogy hol fekszik az ingatlan

Légy arra tekintettel, hogy számolnod kell a utalási költseggel is Spanyolországban. Léteznek cégek amelyek kifejezetten Magyarország és Spanyolország között pénzutalással foglalkoznak, ami így lényegesen olcsóbb lesz számodra, mint bankok használatával.

Gondolj arra is, hogy mennyibe fog kerülni az ingatlan fenntartása Spanyolországban. Adókat kell fizetni és közüzemi számlákat is fogsz kapni. Fontos, hogy meggyőződj arról, hogy elegendő a költségvetésed a Spanyol bankszámládon. Egy Spanyol ingatlan vásárlása bár alacsony áron megoldható, de fontos előkészíteni a szükséges költségvetést.Magyarország és Spanyolország

Mennyi Ideig Fog Tartani?

Nehéz kiszámolni, hogy mennyi idő míg kézhez kapod a Spanyol ingatlanod kulcsait és ez attól is függ, hogy te is eladsz egy ingatlant és attól is, hogy készpénzben fizetesz-e vagy, hogy jelzáloghoz folyamodsz Spanyolországban.

Azt is figyelembe kell venni, hogy Magyarországon vagy-e a vásárlási folyamat során és meghatalmazásodnak is kell lennie. A meghatalmazás által folytathatja a vásárlást anélkül, hogy Spanyolországban lennél. Magyarországon is szerezhetsz meghatalmazást, amelyet Hágai Apostille.l fognak ellátni és érvényesíteni.

Ha minden simán megy, akkor már be is költözhetsz a Spanyol ingatlanodba néhány hónap múlva. Viszont ne siess, bizonyosodj meg róla, hogy minden szükséges ellenőrzést megtettél egy Spanyol ügyvéd segítségével az ingatlanodon.

Végül a Spanyol ingatlanod ott lesz számodra és sokáig ki is élvezheted. Ha kissé tovább tartana, hidd el, hosszú távon nem fogod észrevenni, viszont egy kis hiba egy életre elronthatja a vásárlását.

További Információ

További információért a Spanyolországi ingatlanvásárlásról töltsd le az ingyenes ingatlanvásárlási kézikönyvünket.

Ha szeretnál házat vásárolni Spanyolországban, látogasd meg az oldalunkat www.lukentum.com és beszélj a szakértőink egyikével további tippekért az ingatlanvásárláshoz Spanyolországban vagy hívj minket ezen a számon: +36 70 634 2499vásárolni Spanyolországban

További információkért olvassa el a következő cikkeinket is ezen a blogon.

Kérjük, írja meg véleményét erről a cikkről.  Véleménye érdekel minket.

Egy további cikk a blogról, amely érdekelheti Önt: Spanyolországi Nyári Tábor Története

Leave a Reply

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com