Jelzálog Kölcsön Spanyolországban |
header_image
Your search results

Jelzálog Kölcsön Spanyolországban

A Lukentum széleskörű kapcsolatokkal rendelkezik, több Spanyolországi Banknál, így a lehető legjobb ajánlatokat nyújtjuk a spanyolországi ingatlanvásárlásra.

A jelzálog kamat sokkal alacsonyabb Spanyolországban, mint Magyarországon, így, ha hitelre van szüksége a lakás megvásárlásához, javasoljuk, hogy egy Spanyolországi banknál vegye azt fel.Jelzálogtermékek

Jelzálogtermékek

Spanyolországi jelzáloghitelek nem helybélieknek (60-70%)

Azoknak a magyaroknak, akik Spanyolországon kívül fizetnek adót, a maximális jelzálog a vételár (vagy a becsült érték, ha ez alacsonyabb) 70%-a,

Jelzáloghitel Spanyolországi lakosoknak

Azoknak a magyaroknak viszont, akik letelepedtek és Spanyolországban adóznak, a maximum arány 80%.

Spanyolországi jelzáloghitelek nyugalmazott személyeknek

Amennyiben Ön elmúlt 60 éves és rendszeres nyugdíjazásban részesül, ugyanúgy kaphat jelzálogkölcsönt Spanyolországban. Kezes megnevezése szintén lehetséges, például egy családtagé, hogy biztosítsa a kölcsönt.

 

A jelzálogkölcsön feltételei Spanyolországban

Kamatok Spanyolországban

A legtöbb pénzintézet az éves Euribort használja kamatalapként, amihez hozzáadja saját kamatát: Euribor + X. Az általános elvárás a jelzálogot folyósító banknál nyitott bankszámla, valamint a bank által választott biztosítóval történő lakásbiztosítás megkötése.

Amennyiben igénybe veszi a Lukentum szolgáltatásait, biztosíthatjuk, hogy sokkal alacsonyabb kamatokkal és sokkal könnyebben kap kölcsönt, mintha egyenesen egy spanyol bankhoz fordulna. Noha a legtöbb jelzáloghitel Spanyolországban változó kamatozású, a fix kamatok egyre népszerűbbek, különösen most, hogy az Euribor alacsonyabb, mind valaha.

 Jelzálogkölcsönök futamideje

A legtöbb spanyolországi jelzáloghitel 25 éves (a nem helyi lakosoknak ) és 30 éves (a helyi lakosoknak ) futamidőre szól, általában 75 éves korig bezárólag.

A Spanyolországi bankok hónapról hónapra változtatják kínálatukat, így az aktuális információkért és hogy megbizonyosodjon, alkalmas-e a spanyolországi hitel felvételére, lépjen kapcsolatba velünk az alábbi elérhetőségek egyikén: Csáki Tamás: 06 70 634 2499 or lukentum@lukentum.com

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com