Eladó tengerparti lakás parkolóval |
header_image
Your search results

Eladó tengerparti lakás parkolóval

About this property

Az apartman  81 m² alapterületű, első osztályú bútorokkal és berendezésekkel és riasztóval. A lakásban két hálószoba, konyha, két fürdőszoba, mosókonyha és nappali található. Ezenkívül egy nagy déli fekvésű 14,7 m2-es terasz található. A lakáshoz tartozik egy 10,68 m2-es parkolóhely a mélygarázsban  illetve egy 4,05 m2-es raktárhelyiség is. A második emeleti lakás egy lakóparkban  van Punta Primában, ami egy fantasztikus komplexum mindössze 200 méterre a tengertől, és saját medencék, óriási kertek és saját biztonsági rendszerrel felszerelt. A kilátás a lakásból csodálatos, panorámás kilátással a zöld területre, az egyik medencére és a tengerre. Nagyon közel van a lakóparkhoz a szupermarketek, éttermek, egészségügyi központ, kórház, bevásárlóközpontok, kikötő és fehér homokos strandok.

ingatlan Alicante

EZ AZTÁN AZ ÉLET! Nem lesz könnyű kikapcsolni a nyaralás üzemmódot ebben a stílusosan tágas lakásban a modern élvezetek kedvelőinek. Ébredjen minden reggel bámulatos napkeltékre, esténként pedig merüljön álomba a közeli tengerpart megnyugtató morajára. Hívjon minket most!

 Hívja most Csáki Tamást a +36 70 634 2499-es számon több információért. Hetente rendezett látogató utazásra hívjuk meg az arra jogosult párokat Spanyolországba. Még mindig ezt olvassa?! HÍVJON MOST! lukentum@lukentum.com

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com