Eladó Duplex ház az első sorban a tengerparton |
header_image
Your search results

Eladó Duplex ház az első sorban a tengerparton

About this property

Eladásra kínálunk egy exkluzív ikerházat az egyik legszebb tengeri  panorámával Costa blancán. Egy csendes urbanizációban helyezkedik el Cabo Cerverában. 70 nm-es félpince és egy 76 nm-es saját kert is tartozik az ingatlanhoz. A duplex ház 116 nm amihez tartozik egy nagy terasz és tetőterasz grillsütővel. A legelső vonalon helyezkedik el a tengerparton, lenyűgöző panorámával. Az ingatlan teljesen bútorozott és tökéletes állapotban van. Az eladási ár tartalmazz minden bútort és elektromos berendezést. Egy pár perces sétára van La Mata homokos tengerpartja ahol nyugodtan pihenhet és fürödhet a tengerben.

alicante-lakás

EZ AZTÁN AZ ÉLET! Nem lesz könnyű kikapcsolni a nyaralás üzemmódot ebben a stílusosan tágas házban a modern élvezetek kedvelőinek. Ébredjen minden reggel bámulatos napkeltékre, esténként pedig merüljön álomba a közeli tengerpart megnyugtató morajára. Hívjon minket most!

 Hívja most Csáki Tamást a +36 70 634 2499-es számon több információért. Hetente rendezett látogató utazásra hívjuk meg az arra jogosult párokat Spanyolországba. Még mindig ezt olvassa?! HÍVJON MOST! Talán Ön is jogosult részt venni az egyik ingyenes felfedező körúton Alicantéban. lukentum@lukentum.com

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com