Spanyol Ingatlanvásárlás Menete Magyar Állampolgárok Esetében 3.rész |
header_image
Your search results

Spanyol Ingatlanvásárlás Menete Magyar Állampolgárok Esetében 3.rész

Posted by admin on 2 June, 2017
| 0

(…)

Egyéb Költségek: Ezek Általában Kisebb Összegek, és Az Esetek Többségében az Ingatlan Árától Függenek.

Az Adás-Vételi Folyamat Során:

Közjegyzői díjak

– Az Ingatlan Nyilvántartó díja

Hitelügyintézési illetékek

– Esetleges ingatlantanácsadói díj

– A N.I.E. szám kiállításának díja

– A helyi ingatlantanácsadó meghatalmazásának díja az ügyek intézésére (N.I.E. szám megszerzése, hivatalos szervek és/vagy privát szervezetek előtti megjelenés képviselőként, stb).

Utólagos Költségek Spanyolországi Ingatlan Tulajdonosaként:

Közös költségek abban az esetben, ha egy tulajdonosi közösséghez fog tartozni az ingatlan megvásárlásával

Közüzemi számlák fizetése (villany, víz, gáz, internet, stb).

Otthonbizotsítás kötése

Egyéb éves adók és illetékek:

a) Ingatlanadó

b) Szemételszállítás

c) Külföldi állampolgárok jövedelemadója

d) Bizonyos esetekben a természetes személyek jövedelemadója, illetve vagyonadó

Végezetül, Érdemes Spanyol Végrendeletet Írni, a Jövőbeli Örökösödési Problémák Elkerülése Végett Elhalálozás Esetén.

Abban az esetben, ha spanyolországi gazdasági társaság alapításával kíván szert tenni ingatlanra Spanyolországban, annak létrejötte nyilvános okirat átadásával történik közjegyző előtt, amelyet utólag be kell jegyeztetni a cégjegyzékbe, majd adóazonosító számot (N.I.F.) kell igényelni, az azzal járó adók és illetékek befizetésével.

Spanyol Ingatlanvásárlás

Mindezeket az ügyeket, amelyeket spanyolországi ingatlan vásárlása során el kell intézni, rábízhatja a LUKENTUMRA, amely különböző szakterületek (ingatlantanácsadás, jog, közgazdaságtan) szakértői csoportjának támogatását élvezi, valamint rendelkezik székhellyel Magyarországon és Spanyolországban egyaránt. Emellett rendelkezésünkre áll az összes szükséges forrás és tapasztalat a vásárlási folyamat hatékony lebonyolításához, valamint más olyan szolgáltatásokat is kínálunk, amelyek – bár nem szükségesek az ingatlanvásárláshoz Spanyolországban – mégis érdekelhetik Önt (pl. az Ön képviselése a tulajdonosi közösségben, az adóhatóságnál, az önkormányzatnál, az Ingatlan Nyilvántartónál, a telekkönyvi hivatalban, spanyolországi bíróságon, stb).

Szintén tudjuk intézni Ön helyett bizonyos szolgáltatások megrendelését, amelyekre utólag szüksége lehet, olyan helyi cégektől, amelyek megfelelnek az Ön személyes szükségleteinek minőségben és árban is, pl. lakberendezés, időszakos takarítás, járműkölcsönzés, parkolás, biztosítások, stb.

Megrendelhet egy vagy több szolgáltatást a felsoroltak közül. Néhány szolgáltatás esetében szükség lesz meghatalmazásra, amelyet Spanyolországban vagy Budapesten is aláírhat a Magyarországi Spanyol Nagykövetségen. Más szolgáltatásokhoz szükség lesz kitölteni és aláírni hivatalos igénylési űrlapokat (pl. a N.I.E. szám esetében), amelyeket előzetesen az ügyfél rendelkezésére bocsátunk, a kívánt szolgáltatás megrendelése előtt.

További információkért olvassa el a következő cikkeinket is ezen a blogon.

Kérjük, írja meg véleményét erről a cikkről.  Véleménye érdekel minket.

Egy további cikk a blogról, amely érdekelheti Önt: Spanyol Ingatlanvásárlás Menete Magyar Állampolgárok Esetében 2.rész“

Leave a Reply

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com