GYORS KITEKINTÉS ALICANTE LEGSZEBB VÁROSAIRA |
header_image
Your search results

GYORS KITEKINTÉS ALICANTE LEGSZEBB VÁROSAIRA

Posted by admin on 14 August, 2017
| 0

1. DENIA

A Rómaiak ezt a várost Diana istennőnek ajánlották és a kikötőjét az egyik legaktívabbá tették Peninsulában. Még a mai napig is rengetegen látogatják Denia-t. A Muszlim kastély sok példát tartogat az örökségükből a régészeti múzeumban. A város neves látnivalókkal is rendelkezik, mint például Asunción temploma a 18. századból reneszánsz és barokk jegyekkel, valamint a városháza, amely még rendelkezik a két történelmi táblával a homlokzatán Diana ősi templomából. A Marqués de Campo sugárút a moórok és keresztények ünnepeinek kozmopolita környezete, amelyet kiegészít a halász negyed, a város legnépszerűbb és legelismertebb területe. Denia kereskedelmi és polgári kiktővel is rendelkezik. Denia húsz kilométer hosszú tengerpartja az északi részén finom homokot kínál, valamint meredek és sziklás szakaszokat délre. Az önkormányzat számtalan, egyemeletes házat építtetett, fehér homlokzatokkal, piros csempés tetővel és a régió tipikus tornácaival, “riu-rau” néven. El lehet jutni a Montgó Természetvédelmi Területre,a Jávea felé haladó úton, amely a Las Rotas-on és a San Antonio Cape-en keresztül halad. Egy világítótorony található ott, amely egy 163 méter magas szikla tetején helyezkedik el.

Egy remek hely ahol élvezheti az életet!, Ön kihagyná?
Hogy megnézhesse az ingatlanokat Spanyolország ezen területén kattintson erre a linkre: lukentum website -> Ingatlanok

2. ORIHUELA

Orihuela minden látogatóját elkápráztatja a tengerével és naplementéivel, monumentális városközpontjával és három kiváló 18 lyukas golf pályájával. Torrevieja mellet dél felé haladva érhető el Orihuela tengerparti része. A végtelen homok és a kis sziklák párosa által ideális a hely horgászásra és mély merülésre. Mi több, a város rendelkezik két gyönyörű kilátással bíró kikötővel. Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cape Roig, és Dehesa de Campoamor csak néhány a turista városok közül a déli részen. Három remek golfpálya a fő attrakció az említett helyeken. Az apró zöld területek és fák kombinációja remek hellyé teszi ezen sport végzésére. A városban tartózkodva hatalmas hiba lenne kihagyni a központ meglátogatását. A történelmi-művészeti környéke öt nemzeti emlékművet rejt. Városi kialakítását annak köszönheti, hogy régebben egyetemi és püspöki központként volt számon tartva. Ki kell emelnünk két ünnepüket: A Szent Hét felvonulásait és a mórok és a keresztények felvonulását júliusban.

Tökéletes hely arra, hogy remek életmódot teremtsen családjának és élvezhessék az emlékezetes nyarakat!
Amennyiben ingatlanokat keres Spanyolországban, ne habozzon és tekintse meg weboldalunkon kínálatunkat: lukentum website -> Ingatlanok

3. JÁVEA

A San Antonio és Nao partjai között elhelyezkedő Jávea az egyik legfontosabb turista látványosság a Costa Blanca-n. A történelmi negyede két kilométerre helyezkedik el a tengerparttól, elkápráztató építészete és emblematikus emlékművei, mint a San Bartolomé templom teszik gyönyörűvé a helyet. Az egyik fő látványosság a tengerpart.
Több, mint húsz kilométernyi aranyló homok és rejtett öblök, ahol élvezheti a vízi sportokat.

4. TORREVIEJA

Torrevieja egy turistaváros amelynek központi elemei a tenger és a sógyártás. Két hatalmas sóbányával rendelkezik, La Mata y Torrevieja, amelyeket modern épületek vesznek körül. A két összeköttetett sóbánya természeti örökséggé lett nyilvánítva; a La Mata-n keresztül a tengerig elérnek. A sóbányászat a régióban a Kereszténység kezdeti szakaszaiig nyúlik vissza, bár csúcspontja a 19. században volt. Manapság Torrevieja só hagyományát a jelentős halászati és gazdasági tevékenységei tartják életben, valamint a számot kikötő a Royal Sailing Club-nál, a nemzetközi kikötőnél.  Ezeken a hajók visszaúton népszerű számok szólnak, amelyek „habaneras”-ként ismertek s ezzel szórakoztatják a népszerű korallverseny résztvevőit minden nyáron.
Gazdag történelmi háttér, nyugalmas strandok és gyönyörű házak!


Nézzen ingatlanokat Spanyolországban: Lukentum website -> Ingatlanok

5. SANTA POLA

Santa Pola városa Alicante régióban helyezkedik el, tradicionálisan halászváros. Ökológiailag változatos terület, a Mediterrán partjain. Costa Blanca ezen része kiváló strandokat kínál látogatóinak, a sós lápok, a sierra és a Santa Pola part valódi paradicsom a természet szerelmeseinek. A kiváló szálláslehetőségek és szabadidős infrastruktúra párhuzamba állítható a régió kiváltságos légkörével. Ez rendkívül élvezetessé tesz egy sétát a város körül vagy a sétányon, valamint a vízi sportokat.

Nézzen ingatlanokat Spanyolországban: Lukentum website -> Ingatlanok
GARANTÁLT ÉLETMINŐSÉG

Kérjük, ossza meg véleményét blogunkról. Akadt már problémája spanyolországi ingatlan vásárlással? Véleménye érdekel minket.

Egy további cikk a blogról, amely érdekelheti Önt: Bankszámla Nyitása Spanyolországban

Leave a Reply

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com