Sea Dream Penthouse Lakások Alicantéban |
header_image
Your search results

Sea Dream Penthouse Lakások Alicantéban

About this property

Sea Dream  – Tetőtéri Lakások Alicantéban.

Arenales del Sol egy tenger parti kis urbanizáció majdnem három kilométeres fehér homokos tengerpartjával az egyik legértékesebb tengerpartja Alicante partjának. A közelben Gran AlacantElcheés Alicante ami egy modern város a Costa Blancán. Alicantéban járva mindenképp menjen végig a 6,6 millió mozaikkőből álló sétányon, az Esplanada de Espańán és tekintse meg a Plaza de Torost. Bármilyen kérdése merül fel a tetőtéri lakás Alicantéban  illetve a környék kapcsán hívjon bizalommal ezen a számon: 06.70.634.2499.

 A lakáshoz alig 5 perc távolságban Alicante repülőtere ahonnan közvetlen járattal utazhat Budapestről. A homokos strandokon található lakás ideális kiindulópontok, ha pihenését főképp napozással és lubickolással szeretné tölteni. Ha egy ilyen lakást választ, elfelejtheti a hosszú autózást a következő álomszép strandig, hiszen már a teraszáról látja a tengert, így csak annyi a dolga, hogy felkapjon egy törülközőt és lesétáljon. Jól hangzik igaz?

Több megépült és épülő projektből válogathat igénye szerint.

Az egész várost átjárja a hamisítatlan, laza, mediterrán hangulat és a tenger sós levegője. A Castillo de Santa Barbara középkori erődjéről pedig nagyon szép kilátás nyílik a város történelmi központjára és a tengerpartra.

A Projekt Bemutatása.

Az alicantei projektben egy hat szintes épületet valósítottak meg, mely egy mélygarázs, hat emelet és egy tetőtérből áll. A közösségi területek több mint 24 000 m2 ahol mindenki megtalálja a magának való elfoglaltságot egy biztonságos területen.

 • null

  Az épület tetején kellemes tetőterasszal ahonnan lenyűgöző látvány várja az új tulajdonosokat. A legkisebb alicantei penthouse lakás 71 m2 és hozzá tartozik egy 56 m2 vagy sokkal nagyobb tetőterasz. Ezekhez a lakásokhoz tartozik egy beépített pezsgő fürdő is.

 • null

  Összesen 4 úszómedence egy, ami be van csíkozva a sportúszók szerelmeseinek, ezen felül 2 sportpálya2 paddle tenisz, két öltöző és hatalmas kert várja az ott lakókat. Ideális hely a családnak a szabad idő eltöltésére és csupán csak 200 méterre a tengertől.  

 • null

  A parkolás az egy védett mélygarázsban megoldott, mindenkinek kettő saját parkolója van, ami a vételár részét képezi. Liftek biztosítják a kényelmes feljutást a tetőtéri lakásokba. 

 • null

   A tetőtéri lakások árai 276 000 €-tól kezdődnek 440 000 €-ig.

 

Szerkezeti Tulajdonságok:

 • null

  Burkolat: Kiváló minőségű csempékkel épített konyha és fürdőszoba. A padló kiváló minőségű porcelán kőcserép.

 • null

  Nyílászárók: Megerősített biztonságú bejárati ajtók. A garázsban tűzálló fém ajtó található. Simára lakozott beltéri ajtók. A beépített szekrényben sínen csúszó tolóajtók vannak. Dupla üvegezésű ablakok.

 • null

  Konyha: Teljesen felszerelt konyhabútor silestone munka felülettel.

 • null

  Festés: Simára glettelt fal felületek az egész lakásban.

 • null

  Vezetékek: A villany kapcsolok és a konnektorok praktikusan kialakítva minden követelménynek megfelelően. Kábel tv és internet csatlakozó a lakás több pontjában is kialakítottak. Klíma hálózat előkészített csatornarendszerrel. Telepített videó kaputelefon került kialakításra.

tetőtéri lakások Alicantéban kulcsrakészek azonnal birtokba vehetőek, üres állapotban vehetőek át, de különböző bútor ajánlatunkkal segítjük a gördülékeny beköltözést.

A lakásokat családosoknak tudjuk ajánlani akik, szeretnének egy kis hangulatos üdülő városban eltölteni szabadságaik nagy részét, ahol a pihenése igazán kellemes lehet. Mediterrán hangulata biztosan magával varázsolja Ön és családja napjait.  A saját használat mellett a fő szezonba, magas bérleti díjak fejében könnyen kiadható ez által profitot termel számtalan előnye mellett. A finanszírozásban is tudunk segíteni banki hitel fedezésével, hogy meg tudja vásárolni a kiválasztott spanyol ingatlanát.

 

Bármilyen egyéb kérdése merül fel a projekttel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot. Váltsa valóra álmait! Hívjon most ezen a számon: 06.70.634.2499. lukentum@lukentum.com

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com