Montebello Collection Lakások Alicantéban |
header_image
Your search results

Montebello Collection Lakások Alicantéban

About this property

Montebello Collection – Lakások Alicantéban.

Szeretnénk bemutatni egy urbanizációt, Benidorm közvetlen közelében. Innen pár perc alatt elérhető a folyamatosan élettel teli város és a nap sütötte tengerpart. Az egyre növekvő kisvárosban különböző ingatlan típusok találhatóak meg, a kisebb lakásoktól egészen a luxuslakásokig. A spanyol nyaraló teljesen új építésű, amit nem rég fejeztek be és teljesen kulcsrakészek.

A magas elhelyezkedése miatt lenyűgöző látványt nyújt a tenger és a másik oldalról a hegyek, ami különleges és egyedi hangulatot varázsol az ott lakók számára.

Minden lakónak ingyenes szolgáltatások vannak egy privát központban ahol szauna, konditerem, teniszpályák és úszómedence várja a pihenni vágyó tulajdonosokat.

alicante lakás

A város mellett egy 18 lyukú golfpálya is helyet kapott ami ideális a tanulásra is, hiszen igen magas golfoktatás zajlik a helyszínen.  A legkisebb pálya 50 m hosszú és a leghosszabb 100 m ami rövid és hosszú játékra is egyaránt alkalmas.

A közelbe egy bevásárlóközpont, ami pár percre van a lakástól ahol minden nagyobb üzlet megtalálható.

Projekt bemutatása

 • null

  A Montebello Collection Projekt elnevezésű városrész ahol két és három szobás lakások találhatóak és egy közös úszómedence és egy hatalmas parkosított terület.  Kertész gondoskodik a közös területek rendben tartásával.  A hegy oldalán elhelyezkedő lakások hangulata elvarázsolja az ott lakókat. A lakások már tartalmazzák az internet és a tv csatlakozóit és központi klíma rendszer is installálva lett. A projekthez  tartozik, egy mélygarázs ahol minden tulajdonosnak saját kocsi beállója van és egy nagyméretű tárolója.

 • null

  Igényes mediterrán ételekről Michelin csillagos étterem gondoskodik, ami várja vendégeit a hét minden napján.

 • null

  A biztonság nagyon fontos volt az urbanizáció kialakításánál ezért 24 órás porta szolgálat működik a bejáratnál és több mint 15 videokamera gondoskodik a biztonság érzés megteremtésére.

 • null

  A spanyol nyaraló árai 189.00 eurótól maximum 309.350 euróig terjednek.  

Két Szobás Lakások.
A legkisebb két szobás lakás, ami 65 m2 plusz átlagosan 20 m2 terasz.  A lakásokban tükröződik a beruházó tapasztalata a minőségben és az igényes kialakításban.

 • null

  Konyha: Teljesen bútorozott, márvány munkalappal felszerelt  és modern letisztult stílusa van. A vételár tartalmazza az elektromos felszereléseket, mint a páraelszívó, mosogatógép, sütő. A konyhából nyílik a különálló mosókonyha ahol a mosógép található. A konyha külön bejárattal van a nappalitól.

 • null

  Fürdőszobák: A lakásban két fürdőszoba található, vendég és egy ensuite fürdőszoba. Minőségi csempék és kiegészítővel van felszerelve ahol a wc és egy bidé is helyett  kapott.

 • null

  Fő hálószoba: A fő hálószobának van egy saját fürdőszobája és egy beépített szekrény, amibe kényelmesen elférnek a ruhák. Műanyag nyílászárók és jó minőségű ajtók gondoskodnak a szigetelésről. Igény szerint nagyobb méretű ágy is betehető.

 • null

  Hálószoba: A második hálószobából egyenesen kilehet menni az erkélyre, aminek a másik bejárata a nappaliból nyílik. 

 • null

  Nappali: Nagy üvegezett felületének köszönhető a világos és nagy tér ahol a közösségi tér kialakítható terasz közvetlen a nappali mellett.  Nagy mérete miatt itt alakítható ki az ebédlő rész is egy asztallal és székekkel.

 • null

  Terasz: Több, mint 10 m2 terasz, ami a tengere néz, aminek magával ragadó hangulata van.

A másik spanyol nyaraló típus a ebben a  projektben a 2 szintes 3 szobás penthouse lakások, ami 113 m2 hasznos területtel rendelkezik plusz 43 m2  különböző terasz tartozik a lakáshoz. Tipikusan tetőtéri lakásokra jellemző a nagy fenti terasz ahonnan a legjobb a kilátás a tengerre és a hegyekre. Ezek a lakás típusok tágasabbak, itt is minőségi nyílászárok és burkolatok vannak.  A konyha teljesen gépesített.

 • Földszint

Földszinten helyezkedik el a nappali, konyha külön mosókonyhával, külön wc és egy nagy terasz.  A nagy nappaliból rá látni az egész városra. Egy kandalló is gondoskodik a melegítésről és a hangulatról.  A konyhabútor fényes lakkozott minőségi anyagból készült, természetes kő munkalapokkal.

 • Első Emelet

Itt található egy fő hálószoba saját kádas fürdőszobával és beépített szekrénnyel és kijárattal a felső teraszra. A másik kettő külön nyíló hálószoba is az emeleten található és egy külön fürdőszoba zuhanyzóval.

A lakást hosszú távú befektetésnek tudjuk ajánlani ahol minőségi időt, tölthet az év bármelyik pontjában és fő szezonban magas bérleti díj fejében kiadhatóak a lakások. Nagyon nagy kereslet van a prémium minőségű lakások iránt ezért biztosan kiadhatóak, minimum 30.000 Ft – 40.000 Ft / éjszakáért. Spanyol nyaralóként is kiváló lehetőség, ahol eltudja tölteni a szabadságait. A lakások bebútorozásában is tudunk segíteni az Ön igényeinek megfelelően, különböző bútor csomagok közül választatja ki az Önnek szimpatikus bútorokat és mi vállaljuk a lakás berendezését. Az épület lifttel van felszerelve a magasabb szinteken lévő lakások kényelmes elérése miatt.

Bármilyen egyéb kérdése merül fel a projekttel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot. Váltsa valóra álmait! Hívjon most ezen a számon: 06.70.634.2499. lukentum@lukentum.com

Elérhető Lakások Listája:

m2 m2 m2
10.1 f.sz. 2 73,97 20,69 41,37 217 350 €
10.10 2 2 112,88 20,49 23,30 309 350 €
10.2 2 2 65,81 13,81 12,34 189 750 €
10.4 2 2 75,12 20,69 14,34 211 600 €
10.6 f.sz 3 65,72 10,25 6,09 192 050 €
10.7 1 3 65,72 10,25 6,09 192 050 €
10.8 1 3 74,97 15,97 5,87 213 900 €

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com