A Saját Alicantei Lakás, Hála Egy Szakembernek |
header_image
Your search results

A Saját Alicantei Lakás, Hála Egy Szakembernek

Posted by admin on 1 March, 2017
| 1

Alicantei lakás. Két hónapja vásároltam egy lakást Alicantében, hogy időszakosan Spanyolországban tartózkodhassak, illetve hogy kiadhassam, amikor épp nem Alicantében vagyok, és igazán meg vagyok elégedve. Mindez a testvéremnek, Annának köszönhető, aki azt javasolta, lépjünk kapcsolatba egy profi ingatlanügynökséggel Budapesten, akik Spanyolországra specializálódtak.

Nem nagyon hittem az ügynökök szaktudásában, akik egyszerű közvetítőknek tűntek, akiket csak a gyors pénzszerzés érdekel, mikor feltesznek egy ingatlant a netre vagy felemelik a telefont. Tévedtem.  Nem sokat törődve a testvéremmel, elkezdtem önállóan alicantei lakás után keresgélni. Azért érdekelt épp Alicante, mert jártam már ott néhány alkalommal, és kedvelem mind a helyi konyhaművészetet, mind az életstílust és a közbiztonságot Spanyolország ezen térségében. Ezen kívül pedig több magyar honfitárssal is találkoztam itt. Én ugyanis Budapestről származom.

Elkezdtem keresgélni a neten, és összehasonlítani az árakat, az alapterületeket, és egyéb jellemvonásokat, de nem találtam semmit. Még Malagában, Murciában és Almeríában is kerestem, de amit találtam, sehogy sem volt összhangban azzal, amit szerettem volna.

Az Új Alicantei Lakásom – A Keresés.

Eltelt hat hét, és kezdtem elkeseredni. Lassan ráébredtem, hogy alicantében lakást keresni online nem is olyan könnyű. Kezdetben 300.000 euróval kalkuláltam, amiről úgy gondoltam, elég lesz, hogy ne legyen gond a kereséssel, de semmi olyat nem találtam, ami megfelelő lett volna akár nekem, akár a páromnak.

        “Ervin, fogadd meg a testvéred tanácsát, és hívj fel egy Spanyolországra specializálódott ingatlanügynökséget itt, Budapesten. Kell, hogy legyen egy.”

        “Gondolod? Szerintem ezek az ingatlanosok nem túl profik, és nem tudnának kiszolgálni. Csak eladni akarnak.”

        “Hívd fel őket aztán meglátjuk. Vagy várjunk még négy hónapot, mielőtt megvennénk az alicantei lakást? Néha egyszerűen nem értelek, Ervin” .

Rendben. A testvérem és a párom pszichológiai nyomására felhívtam az első ingatlanost, aki megkérdezte, mennyit szeretnék költeni erre a bizonyos lakásra Alicantében. Ez a kérdés nem igazán tetszett, és rácsaptam a telefont.

Felhívtam a második ingatlanost, majd a harmadikat, majd a negyediket… Majd a száznegynevharmadikat is a listámról (persze ne szó szerint értsd), csak hogy önmagamat igazoljam a női pszichológiai terrorral szemben. Ez volt az a hívás, a száznegyvenharmadik, amikor olyan ingatlanközvetítő vette fel a telefont, akire érdemes volt odafigyelni.

Hogy összefoglaljam a beszélgetést, András (mert hogy így hívják azt a bizonyos ingatlanügynököt), több információt szedett ki belőlem, mint a párom három év alatt. Azt mondta, ne aggódjak, együtt megtaláljuk azt a bizonyos alicantei lakást, továbbá hogy jó lenne, ha személyesen is beszélgetnénk a párom, ő, meg én, hogy még részletesebben megtárgyaljuk az ügyet itt, a budapesti irodájában. Megnyugtatott, hogy jó kezekben vagyok, megköszönte a hívásom, majd elmondta, hogy számos alicantei lakás áll rendelkezésünkre, hogy megtekintsük őket, amikor ott leszünk az irodában. Továbbá azt is elújságolta, hogy Murciában és Almeríában is vannak lakásai…

Azta! Meglepődtem, nem is kicsit, ezen a beszélgetésen, és egy hét elteltével a párom és én már ott voltunk András irodájában.

András több lakást is előkészített számunkra, rengeteg kérdést feltett, hogy megtudja, teljes mértékben megfelelnek-e az elvárásainknak, majd figyelmesen végighallgatott, ami szaktudásáról adott tanúbizonyságot, valamint arról, hogy jobban foglalkoztatta az, hogy segítsen nekünk, mint az, hogy eladjon. Fantasztikus!

Egy Alicantei Lakás, Amely Tökéletes Volt Számunkra.

Röviden összefoglalva, kiválasztottunk két lakást, amelyet felkerestüalicantei lakás 2nk az alicantei utazásunk során. András is elkísért minket néhány héttel későbbi utunkra Alicantébe, és egy hetes tartózkodásunk során megmutatta a két lakást, melyet kiválasztottunk. A második alicantei lakás, amelyet meglátogattunk, megtetszett, és mivel épp beleesett az általunk meghatározott keretbe, megvásároltuk. Találkozásunk az ingatlanügynökkel kész szerencse volt, és teljesen megváltoztatta azt, ahogyan az ingatlanszektorról gondolkodtam. Valóban akadnak jó szakemberek.

        “Én megmondtam, és a testvéred is. Néha olyan önfejű vagy, és végig sem hallgatsz. Már korábban fel kellett volna hívnunk egy ingatlanügynököt”.

Már vártam a kedves kis kritikákat a párom részéről, miért is inkább befogtam a szám, meghúztam magam és vártam, hogy teljen az idő. A párom azonban elégedett volt, amint az új alicantei lakást díszítgette, és csak ez számított.

Hölgyeim és uraim, remélem, rövid kis történetem segít önöknek is egy keveset. Mikor Alicantében készülnek épp lakást venni, bízzanak meg jobban az ingatlanügynökükben, mint ahogy én tettem. Most már, ha megengedik, úgy gondolom, az olyan ingatlanügynökök, mint András, érdemesek erre.

A Lakásom Alicantében – András, A Hős.

Miért volt jobb egy profi közvetítővel konzultálni, mikor Alicantéban akartam lakást venni?

Ha szerződtetünk egy profi ingatlanost, aki ismeri Spanyolországot, az olyan, mintha útbaigazítást kérnénk. Olyasmi, amit sokan nem szívesen teszünk, annak ellenére, hogy pontosan tudjuk, segítségre van szükségünk. Mint egy ügyvéd a bírósági tárgyaláson, egy közvetítő képvisel téged az ingatlanpiacon.

Segít kiiktatni lehetséges problémákat, ellenőrzi az ingatlan történetét, segít megtalálni a megfelelő brókert mindenféle felújítási munkához, ahogyan András is segített nekünk a mi alicantei lakásunk kapcsán is.

Épp ezért, amennyiben arra szánod el magad, hogy szerezz egy alicantei lakást (és gondolom, ugyanez igaz Spanyolország más városaira is), szükséged lesz egy szakemberre, aki segít megvásárolni álmaid házát vagy lakását.

A megfelelő közvetítő a bizalmasod lehet. Biztosra veszem, hogy vannak olyan ingatlanközvetítők, akik ismerik a spanyol ingatlanpiac kockázatait és meg tudják neked szerezni azt az ingatlant, amelyet keresel, elérhető áron.

Hála mindannak az információnak, amellyel dolgoznak, Alicante Tengerpartjánegy profi ingatlanközvetítő, mint András, felvilágosíthat egy adott területen belüli ingatlanokról Alicantében, Malagában, vagy Murciában, és azt is meg tudja mondani, ha egy ingatlan túl van becsülve. Ha nyíltan megbeszéled kétségeidet és félelmeidet az ingatlanközvetítőddel, azzal pénzt takaríthatsz meg a vásárláson, a felújításon, a bútorok megvásárlásán, a jogi átruházáskor, sőt,még a jelzálog megszerzése során is Spanyolországban. Ez történt velünk is Andrással, és alicantei lakásunkkal.

Az Alicantei Lakás Megvásárlása – A Jogi Rész.

Másfelől, a profi ingatlanközvetítők, mint amilyen András is, segítenek a jogi ügyek elintézésében, és a különféle szolgáltatások megrendelésében, mint például a telefon, a víz vagy a villany.

Megspórolják neked a feszültséget, és átrágják magukat az unalmas, jogi szakzsargonnal teleírt oldalakon. Tudni fogják, ha valami hiányzik, és értesítenek mindenről. Mindezzel időt takaríthatsz meg, hogy felkészülj a nagy lépésre, és segít, hogy elkerüld a félreértéseket. András is így segített nekünk. Olyan szolgáltatást nyújtott, amire nem is számítottunk.

A legnagyobb előnye annak, ha rendelkezel egy Spanyolországot jól ismerő ingatlanügynökkel, a széles körű kapcsolatai, szerte az országban. A közvetítőd egyetlen telefonhívással el tud intézni egy találkozót a bankkal, egy ügyvéddel, egy dizájnerrel, vagy bármilyen egyéb szakemberrel. Sok ügynöknek vannak kapcsolataik, melyek révén kedvezményeket szerezhetnek klienseik számára, vagy több mint tisztességes árat szabjanak meg a jól végzett munkáért. Például, a teljes jogi procedúrát mi magunk intéztük ezen alicantei lakás esetében, hála András kapcsolati hálózatának.

A Mi Alicantei Lakásunk – Összefoglalás.

A legjobb választás, ha felfogadsz magad melle egy ingatlanközvetítőt, mint András, itt Budapesten, mikor alicantei lakást szeretnél vásárolni, mivel ezek a szakemberek jól ismerik Spanyolország ingatlanpiacát, és olyan házakhoz és lakásokhoz van hozzáférésük, melyeket Élet Spanyolországsokszor fel sem tesznek a netre, vagy hosszú hónapokkal ezelőtt tették fel őket, és már nehéz őket megtalálni.

Szerződtetni egy Spanyolországot jól ismerő ingatlanközvetítőt olyan, mintha személyes segítőd lenne, aki nyomoz helyetted, válaszol a hívásaidra, és elrendezi a vásárlással kapcsolatos papírmunkát, amíg az meg nem valósul.

Ez a személy megválaszolja minden kérdésed a környékkel és a művelet kiadásaival kapcsolatban, elkísér, és végignéz veled több ingatlant is, brókereket és értékbecslőket keres a kapcsolati hálózatának köszönhetően, és biztosítja, hogy végül a legjobb üzletet kösd meg, tekintettel arra, amit elterveztél.

Ezért, ha szeretnél egy alicantei lakást, amely minden elvárásodnak megfelel, és ha szeretnéd belátható időn belül megtalálni és kedvező áron hozzájutni, és ha még azt is szeretnéd, hogy az adásvétel technikailag és jogilag is biztonságos keretek közt folyjon le, akkor itt az ideje, hogy felkeress egy olyan ingatlanközvetítőt, mint András.

Köszönjük, András, hogy segítettél megvásárolni az új alicantei lakásunkat.

Kérlek, oszd meg velünk véleményed a cikkel kapcsolatban. Úgy gondolod, hogy sok Andráshoz hasonló ingatlanos szakember van Budapesten? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre.

Egy másik cikk a blogról, amely érdekelhet téged: Ingatlanok Alicantéban. Útmutató külföldi vásárlóknak.

Leave a Reply

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com