Sunny Hill Bungalók Murciában |
header_image
Your search results

Sunny Hill Bungalók Murciában

About this property

Sunny Hill Bungalók Murciában.

Sunny Hill  egy kis urbanizáció Murcia közelében, ami teljesen átjár a mediterrán hangulat. Különböző tipikus spanyol  ingatlan  típusok elérhetőek piaci ár töredékéért. A spanyol lakások kiépítésénél fontos szempont volt a mediterrán hangulat megteremtése és a praktikusság. A mini urbanizáció egyre bővül és nagyon nagy fejlődés előtt áll. Bármilyen kérdése merül fel a projekttel kapcsolatban hívjon bizalommal ezen a számon: +36 70 427 2462

A spanyol ingatlan árai 67 000 eurótól kezdődnek és a legnagyobbak már 125 000 euróért megvásárolhatóak. 

Murcia

A Sunny Hill projekt közel van San Javierhez és a reptérhez, ami körülbelül 18 perc autóval a tengerpart 20 perc. San Javierben bevásárlóközpont, éttermek, szép tengerparti strand található, ami az év minden napján várja az oda látogatókat.

A projekt bemutatása

Egy jól működő 9 lyukú golfpálya várja a golfozni szeretőket. A közösségi tér és egy úszómedence várja a pihenni vágyókat, de a legtöbb házhoz saját úszómedence is kialakítható. A lakás választásnál fontos a lakások mérete, mert különböző lakás illetve terasz méretek között válogathat. A legtöbb lakáshoz egy alagsori rész is tartozik, ami kialakítható konditeremnek, közösségi térnek, valamint szobákat és fürdőszobát is. A lakásokat több éve építették, de még nem volt használva, szóval teljesen érintetlen állapotban vehetik át az új tulajdonosok az épületeket. A parkolás utcán ingyenesen lehetséges.

 • null

  Condor 

  Az első épület típus, amit be szeretnék mutatni az a  Condor ami a legkisebb épület a maga 64 m2 területével, amihez nem tartozik külön terasz. Ez az egyetlen ingatlan típus, ami egy szobás, amerikai konyhás nappalival, ami tartalmazza a konyhabútort. Van külön egy öltöző szoba, ami gardróbbá alakítható. Külön kádas fürdőszoba.  250 m2-es telek tartozik az épülethez.

  Az ingatlan ára a legkedvezőbb ami  67 000 Euró.

  Alaprajza ide kattintva elérhető: Katt

 • null

  Pitch 

  A pitch nagyon hasonló, mint a condor típusú épület a maga 64 m2 területévelés a hozzá tartozó 13 m2 fedett teraszával. Egy kis előtér is tartozik hozzá ahova kis kertet is lehet létre hozni. Az épületben, 2 külön nyíló szoba, nappali, konyha, mosó konyha, és fürdőszoba található. A szobákban beépített szekrény található. A konyhabútor a lakás tartozéka, de viszont az elektromos felszerelést nem tartalmazza.

  Ennek az épületnek az ára nagyon kedvező ami 80 000 Euró aminek a felét akár hitelből is finanszírozhatja a spanyol ingatlanának.

  Alaprajza ide kattintva elérhető: Katt

 • null

  Drive 

  A drive a mediterrán stílust képviseli, ami összesen 72 m2 amihez 250 m2 telek tartozik ezért bővíthető vagy akár egy úszómedence is kialakítható a kertben. A lakás két szobából, nagy nappaliból, konyha és fürdőszobából áll. A szobákban beépített szekrény már segítséget nyújt a pakolásban.

  Spanyol ingatlan ára: 90 000 Euró

  Alaprajza ide kattintva elérhető: Katt

 • null

  Birdie 

  Birdie kétszintes ház, amihez tartozik egy tetőterasz és egy alagsor is. A ház összesen 77 m2  plusz terasz és alagsor így összesen 148 m2. Az alagsor a nappaliból megközelíthető és nagyon sok funkciója lehet. A földszinten van a nappali ebédlővel és a konyha ahonnan külön bejárat van az udvarra és ugyan csak a földszinten található még egy fürdőszoba is. Az első emeleten találhatóak a hálószobák beépített szekrényekkel és az egyiknek saját erkélye is van. Szép tágas fürdőszoba van káddal. A tetőterasz már magasan van ez által belátni a környéket és kellemes pihenést biztosít az ott lakóknak.

  Az ára nagyon kedvező  78 000 Euró.

  Alaprajza ide kattintva elérhető: Katt

 • null

  Biarritz 

  Két szobás nagy teraszos ház ami 74 m2 hasznos területe mellett összesen 79 m2  terasza van, amihez különböző telek méretekkel elérhető, de minimum 250 m2.  A ház teljesen különbözik az eddigiektől, ami tartalmazz egy nagy amerikai konyhás nappalit ebédlővel, nagy dupla szobát saját kádas fürdőszobával, dupla szobát és egy külön fürdő szobát. A ház előtt egy nagy méretű terasz plusz egy 59 m2 tetőterasz. A kert mérete lehetővé teszik a ház bővítését vagy egy úszómedence kialakítását.

  Az ára 110 000 Euró aminek a felét akár hitelből is finanszírozhatja.

  Alaprajza ide kattintva elérhető: Katt

 • null

  Biarritz plus 

  Ez a ház típus egy az egyben megegyezik a Biarritzal azzal a különbséggel, hogy itt egy alagsor is ki lett alakítva egy külön bejárattal, amit akár konditeremnek, játék szobának, raktárnak, vagy akár szobák kialakítására is egyaránt alkalmas. Ennek a típusnak az összes területe: 231 m2.

  Az ára 125 000 Euró

  Alaprajza ide kattintva elérhető: Katt

 • null

  Bogey 

  Bogey lakás típus két szobás plusz nappalis lakás, aminek a területe 75 m2 plusz terasz és alagsor így összesen 234 m2. Az alagsor a nappaliból lépcsővel lehet megközelíteni, így lehetőséget biztosítva, egy olyan tér kialakításához, aminek a bejárata a lakásból nyílik, a nappaliból lehet felmenni a tetőteraszra is ami összesen 37 m2. A házban külön konyha, nappali étkezővel, 2 hálószoba és egy fürdőszoba található, de számtalan lehetőséget ad az alagsor, aminek az összes területe nagyon nagy (89 m2 ) ezáltal akár több helyiség is kialakítható igény szerint. Ez a spanyol bungaló típus az egyik legkedveltebb mivel nagyon sok lehetőség rejlik benne.

  A spanyol ingatlan ár: 125 000 Euró

  Alaprajza ide kattintva elérhető : Katt

Összegezve ez a 7 különböző bungaló típusból mindenki megtalálja az igényeinek megfelelőt. Az árak nagyon kedvezőek és hosszú távú befektetésnek is ideálisak az ingatlanok. 

Ajánlani tudjuk azoknak a pihenni vágyó embereknek, akik a nyugalmat keresik és egy nyugodt kis urbanizációban szeretnének élni ahonnan 20 perc alatt már a tengerparton vannak és a közeli városokban minden szórakozási lehetőséget megtalál, ha éppen arra vágyik.

Bármilyen egyéb kérdése merül fel a projekttel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot. Váltsa valóra álmait! Hívjon most ezen a számon: 06.70.634.2499. lukentum@lukentum.com

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com