Marina View Penthouse Lakások Alicantéban |
header_image
Your search results

Marina View Penthouse Lakások Alicantéban

Kitűnő ízlés világgal kialakított mediterrán lakások elérhetőek Spanyolország területén

About this property

Marina View – Penthouse Lakások Alicantéban.

Tengerparti penthouse lakások csak 100 méterre a tengerparttól a történelmi Santa Polaban. A kis város alig 25 perc távolságra van dél Spanyolország központi városától Alicante-től. A lakosság száma több mint 30000 fő és minden szükséges szolgáltatás megtalálható a városban és alig 15 percre a repülőtér az autópályán.

A környéknek tipikus spanyol tengerparti város hangulata van, mediterrán stílusú épületekkel. A város fontos só termelési központ ahol a tenger vizet párologtatva nyerik ki a sót. A város lakossága megduplázódik a fő szezon alatt. Bármilyen  egyéb kérdése merül fel a penthouse lakások kapcsán, hívjon bizalommal ezen a számon: +36 70 634 2499.

Új építésű spanyol ingatlanok elérhetőek, vásároljon most!

A városban megtalálható egy római település romjai és a 16. században egy kastély épült emlékeztetve, Santa Pola újra településére. A városnak saját régészeti múzeuma van, amely bemutatja ezeket a szakaszokat.  Nyáron megtelik élettel és nagyon sok turistát vonz az egyedi hangulata és csodás tengerpartja miatt.

Projekt bemutatása

A komplexum közepén egy nagy úszómedence és parkosított tér várja a pihenni vágyókat, de egy pár perc sétára a tengerpart is elérhető. A parkolás egy hatalmas mélygarázsban lehetséges igény szerint vásárolható a lakásokhoz illetve tároló is.

 • null

  penthouse lakások alap területe 89 m2 és hozzá tartozik egy hatalmas tetőterasz, aminek a mérete 77 m2 ami alkalmassá teszi a kinti sütést és akár egy medence elhelyezését. Ezekben a lakásokban  három szoba, két fürdőszoba, nappali és konyha található. A lakásokban ügyeltek a burkolatok kialakításában a minőségre és az egyedi megtervezésre.

 • null

  A lakások könnyen kiadhatóak ebben a szezonban ezért befektetésnek is kiváló egy tengerparti penthouse lakás.

  Az épület komplexusban elérhetőek még penthouse lakások nagy terasszal tengeri panorámával.

 • null

  Az ingatlanok jelenleg üresek kulcsrakész állapotban azonnal birtokba vehetőek. A berendezésben is állunk segítségükre, különböző bútor csomagból választhatnak. Igény szerint vállaljuk a teljes lakás berendezését, Önnek már csak élveznie kell a lakás és a hely előnyeit.

 • null

  A tengerparti penthouse lakás ára 393 000 Euró.

Ajánljuk mindazon ügyfeleinknek, akik második otthont keresnek egy Magyarországról könnyen és gyorsan elérhető helyszínen, ahol egész évben élvezhetik a kellemes hőmérsékletet és napsütést.

Bármilyen egyéb kérdése merül fel a projekttel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot. Váltsa valóra álmait! Hívjon most ezen a számon: 06.70.634.2499. lukentum@lukentum.com

Elérhető Lakások Listája:

m2 m2 m2
1.4.1 4 3 89,76 77,3 393 000 €
1.4.4 4 3 89,76 77,3 398 000 €

 

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com