Eladó bungaló Orihuela Costa szívében |
header_image
Your search results

Eladó bungaló Orihuela Costa szívében

About this property

Eladásra kínálunk egy tágas 73m2-es bungalót két hálószobával és egy fürdőszobával, a földszinten egy nagy 35 m2-es terasszal, kilátással a közösségi kertekre és egy csendes utcában. Az ingatlan Orihuela Costa szívében helyezkedik el, közel a városházához és a mercadona szupermarkethez. Csupán 500 méterre található Playa Flamenca strandjai és 800 méterre a Zenia Bulevard bevásárlóközpont ahol minden szolgáltatást megtalál. Ideális hely a szabadságok és az ünnepek eltöltésére. A bungaló teljesen felújított és berendezett.

befektetés Alicante

A lakópark közelében található az autópálya ezáltal gyorsan kényelmesen lehet eljutni más városokba és a közeli repülőtérre.  A bevásárlóközpont alig 800 m távolságra van ami közel 80000 m2 területével várja a vásárolni, szórakozni vágyó embereket. Három kiváló 18 lyukas golfpálya is található a projekt mellett 2 km távolságon belül.

 Bármilyen egyéb kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot  Váltsa valóra álmait!  Hívjon most ezen a számon:  06.70.634.2499. lukentum@lukentum.com

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com