Contempo Villas Házak Alicantéban |
header_image
Your search results

Contempo Villas Házak Alicantéban

About this property

Contempo Villas – Luxus Villák Alicantéban.

Contempo Villás egy spanyol urbanizációban helyezkedik el Alicante megyében. Az elhelyezkedése egyszerűen kiváló hiszen, egy kis hegyen helyezkedik el ahonnan nagyon szép látvány fogadja az ide látogatókat. Varázslatos egyedi hangulata miatt közkedvelt hely télen nyáron.

A magas elhelyezkedése miatt lenyűgöző látványt nyújt a tenger és a másik oldalról a hegyek, ami különleges és egyedi hangulatot varázsol a városban ez által a lakásokban is.

Minden lakónak ingyenes szolgáltatások vannak egy privát központban ahol szauna, konditerem, teniszpályák és úszómedence várja a pihenni vágyó tulajdonosokat.

alicante lakás

A város mellett egy 18 lyukú golfpálya is helyet kapott ami ideális a tanulásra is, hiszen igen magas golfoktatás zajlik a helyszínen.  A legkisebb pálya 50 m hosszú és a leghosszabb 100 m ami rövid és hosszú játékra is egyaránt alkalmas.

A közelbe egy bevásárlóközpont, ami pár percre van a lakástól ahol minden nagyobb üzlet megtalálható.

Projekt bemutatása

 • null

   A Contempo Villas Projekt elnevezésű hely ahol luxus villák  kerülnek kialakításra amit folyamatosan építenek és adják át azokat, de már lefoglalhatóak.  Nagy tetőteraszról csodálatos kilátás a tengerre. A luxus villák Alicantéban alap területe összes 167 m2 két szinten. Az apartmanokban amerikai típusú konyha, három hálószoba és három fürdőszoba található hatalmas tetőterasszal. Az épület skandináv modern stílus kapott, ami tükrözi az eleganciát és a modern stílust. A kert 600 m2 ahol van lehetőség akár egy saját úszómedence kialakításához igény szerint.

 • null

  Igényes mediterrán ételekről Michelin csillagos étterem gondoskodik, ami várja vendégeit a hét minden napján.

 • null

  A biztonság nagyon fontos volt az urbanizáció kialakításánál ezért 24 órás porta szolgálat működik a bejáratnál és több mint 15 videokamera gondoskodik a biztonság érzés megteremtésére.

 • null

  A luxus villák Alicantéban 695.000 € -ba kerülnek, ami egy prémium kategóriás ingatlan.

Ajánljuk azoknak akiknek fontos a nagy terek és a nagy kert mind amellett a tenger és egy pezsgő nagy város közelsége.

A finanszírozásban is tudunk segíteni banki hitel fedezésével, hogy megtudja vásárolni a kiválasztott spanyol ingatlanát.

Bármilyen egyéb kérdése merül fel a projekttel kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot. Váltsa valóra álmait! Hívjon most ezen a számon: 06.70.634.2499. lukentum@lukentum.com

Elérhető Lakások Listája:

m2 m2 m2
3 1 3 167 18,6 32,5 695,00 €
4 1 3 167 18,6 32,5 695,00 €
5 1 3 167 18,6 32,5 695,00 €

Tomi-Andi-DanubioHomes-Danubio-Homes

Csáki Tamás

Tanácsadó
+36 70 634 2499
sales@lukentum.com

Contact Me

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com