Élet Murciában |
header_image
Your search results

Élet Murciában

Isten Hozta Murciában

Murcia Tárt Karokkal Várja Önt

Győződjön Meg Róla Saját Szemével!

Murciáról 2 dolgot tudnak jól: hogy rendkívül jókat esznek, és hogy egész Európában híres gyümölcsöskertje van.

lakások AlicantébanMurciának 250 kilométer hosszú a tengerpartja, ahol La Manga del Mar környékén kívül megtalálhatóak olyan gyönyörű városok, mint Cartagena, Mazarrón, Águilas, Calnegre és Isla Plana, strandokkal, öblökkel, és fehér homokkal. A víz kristálytiszta, ezáltal ideális a vízi sportok gyakorlásához. Több mint 3000 napsütötte óra az évben, az éves átlaghőmérséklet pedig 18°C. Ilyen a Costa Cálida (Forró Part) Murciában.

lakások AlicantébanMurciában élni annyi, mint élvezni a felejthetetlen napokat a Földközi-tenger partján. Természet, kikapcsolódás, sportok, kultúra, és kiváló időjárás egyesül a Costa Cálidán az év bármely szakában, ami ideális nyaralóhellyé, átmeneti vagy állandó lakhellyé varázsolja a helyet.

lakások AlicantébanÁguilas tengerészfalujától San Pedro del Pinatar partjaiig, lehetőségek széles tárháza nyílik elénk Spanyolország tengerpartjának ezen szakaszán.

A tájak változatossága és gazdagsága meg fogja ragadni a figyelmét. Pár kilométeren belül meredek sziklafalak, apró öblök, hosszú homokos szakaszok (melynek minősége nemzetközileg elismert) követik egymást; védett és érintetlen tengeröblök… A tiszta vizű tenger kékje dominálja az egész környezetet, amely tökéletes helyszínt biztosít az olyan vízi sportok gyakorlására, mint például a kajak-kenu, a vitorlázás, a windsurf, a búvárkodás, a vízisí, a flysurf, vagy az evezés.

Ha Ön a természet szerelmese, nem hagyhatja ki a hullámok koptatta Bolnuevo partot Mazarrón közelében, Murcia egyik legeredetibb táját, amely a sajátos, lehetetlen alakzatokat öltő homokos kövezetéről ismerszik meg. És persze nem maradhat el a Manga del Mar Menor, a régió egyik szimbóluma: egy széles, 24 kilométeren át húzódó földsáv, amely elhatárolja a Mar Menorként (Kis Tengerként) ismert sós vizű lagúnát, amely a Földközi-tengerbe torkollik.

Ez a turisztikai zóna télen nyugodt és csendes, a nyári hónapokban pedig élettel teli. A hotelhálózata és lakóparkjai kiváló minőségűek, mozgalmas az éjszakai élet, számos vitorlásiskolát és szabadidőközpontot látogathatnak meg kicsik és nagyok egyaránt, szépségápolási és wellness kezeléseket vehetünk igénybe, gyógyító hatású iszap- és agyagpakolásokat.

A Costa Cálida teljes vonalán festői falvak várnak Önre, mint például Azohía, Cabo de Palos, vagy El Portús Cartagenához közel, és védett természeti területek, többek között a Cabo Cope és Calblanque nemzeti parkok. Golfpályák, ahol gyakorolhatja és tökéletesítheti ütési technikáját; a vidéki turizmus rejtett helyszínei ösvényekkel, gyalogtúrákhoz, hegyi kerékpározáshoz, vagy lovagláshoz; kultúra és művészet a városok és falvak emlékművei és múzeumai révén.

Murcia régiójában ezer és egy lehetőség van mindenre, és ezek közül a strandolás sem lehet kivétel. A partokon végtelen lehetősége nyílik a Costa Cálida kiélvezésére. Murcia tárt karokkal várja Önt. Miért nem győződik meg róla saját szemével?

Murciában az ingatlanoknak még elérhetőbb az ára a spanyol piaci árakhoz képest, elhatárolódva azoktól a hatalmas összegektől, amelyek körül a házak árai mozogtak a spanyolországi ingatlanbuborék kipukkadása előtt.

Az új házak és lakások hirdetései, az ingatlanárak csökkenése, és a jelzáloghitelek könnyű elérhetősége Spanyolországban és Magyarországon mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ez legyen a tökéletes pillanat, vétek lenne elmulasztani, hogy házat vásároljunk.

Lépjen kapcsolatba a Lukentummal, hogy saját szemével láthassa a jelenlegi választékot Murcia különböző pontjain. Hívjon minket a +36 30 56 66 441-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@lukentum.com címre.

Link az elérhető ingatlanokhoz

Bungalók Murciában

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com