Élet Almeriában |
header_image
Your search results

Élet Almeriában

Isten Hozta Almeríában

Jó Társaság, Kellemes Éghajlat, Remek Konyhaművészet

Ez Aztán Az Élet!

AlmeríaKönnyen lehet, hogy Almería tengerpartján a legjobb élni az egész világon. Mojácar, Vera, Carboneras, Almería, Roquetas de Mar: mind nyugodt, kiváló éghajlatú, híres konyhaművészettel rendelkező falvak, ahol a vidámság ragályos.

Távol a turistacsapdáktól; ez a kiterjedt terület Spanyolország déli részén olyan történelemben, kultúrában, és gasztronómiában gazdag életet kínál, mint semelyik másik hely Európában. Ennek a területnek az ingatlanpiaca fejlődött ki utolsóként, és rendkívüli befektetési lehetőségeket nyújt.

3 Ok, Hogy Almeríában Éljen

Számos érv van arra, hogy Almeríát válasszuk, de ezek közül 3 kiemelkedő.

spanyol ingatlan vásárlásAz első az éghajlata.

Enyhe hőmérsékletekkel egész évben, Almería az egyetlen olyan város Európa kontinensén, ahol soha nem regisztráltak fagypontot. Az éves átlaghőmérséklet 20°C, a napsütötte órák száma pedig 3000, így lakóparadicsomnak számít egész évben. Az esőzések nagyon ritkák, nem több évi 20 napnál, és kevés mennyiségű eső esik egyszerre.

Ez a nagyvonalú éghajat életre kelti az utcákat, amelyek megtelnek a napfényt élvező emberekkel kiélvezni a kellemes, langyos időjárást. Ez az egyik legfőbb érv, hogy Almeríát válasszuk: az éghajlata egész évben luxust biztosít.

spanyol ingatlan vásárlásA második érv az itt élő emberek. Szerethető és csodálatra méltó emberek lakják ezt a környéket.

Az almeríaiak nyitott és optimista emberek, és szívesen megosztják a hazájuk áldásait a látogatókkal és szomszédjaikkal.

Talán a gyönyörű napfénynek köszönhető, hogy Almería lakói sokkal nyitottabbak, vidámabbak, és derűlátóbbak, mint a Spanyolország más területein lakó népesség.

Köztudott, hogy a napfény hozzájárul az emberek pozitív szemléletéhez és élettel teli viselkedéséhez a természetes szerotonin előállítás serkentése révén. Annyi napos óra mellett, mint amennyit Almeríában élveznek, nem csoda, hogy pozitív a hangulat, és vidámak az emberek.

Vagy talán annak is köszönhető ez a nyitottság, hogy a városnak régre visszanyúló történelme van befogadó területként, mivel a gyönyörű kikötőjén keresztül számos más kultúrával találkozott, és segített a látogatóknak vagy új szomszédoknak otthon érezni magukat.

spanyol ingatlan vásárlásHarmadrészről, a változatos és gazdag konyhaművészet.

Ez egy másik fontos érv amellett, hogy Almeríában letelepedjünk. A mezőgazdasági termékeik, mint például a híres és ízletes Raf paradicsom, vagy a különböző gyümölcsök és zöldségfélék, világszínvonalúak, és sokat közülük ökológiai gazdálkodásban termesztenek.

A tenger szintén kiváló forrása friss termékeknek az asztalra: lazac, tonhal, polip, garnélarákok… Gyönyör az érzékeknek, mindennapos élvezetre. A friss grillezett hal és tenger gyümölcsei tipikus összetevők a környék bármelyik bárjában vagy éttermében.

A tipikus almeríai ételek közé tartozik az andalúz fokhagymaleves (ajoblanco), a pácolt ételek (escabeches), a csirkés fazék (puchero), és a raguk (guisos), pl. az ún. Olla de trigo és a tengeri raguk. Mindez friss helyi alapanyagokból készül.

Ha valamivel kiemelkedik Almería gasztronómiája, az a tapas, ami egyben népszerű módja az éttermi ebédelésnek és vacsorázásnak. Hagyományosan mindig felszolgálnak egy tapást az itala mellé, és általában nagy választékból kérheti azt, amelyikhez a legjobban kedve van, ahányszor csak italt rendel.

Ez Aztán Az Életminőség!

lakások AlicantébanMindez, amit az imént felsoroltunk, hozzájárul ahhoz, hogy Almeríában sokkal magasabb az életszínvonal, mint más spanyol városokban.

lakások AlicantébanA városi tengerpartoktól kezdve, mint pl. Zapillo vagy Nueva Almería, a Cabo de Gata Nemzeti Park édeni partján át, a Los Genoveses strandig (amelyet 2015 legjobb spanyol strandjának választottak), bárki számára gyönyörködtetőek a partok, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

lakások AlicantébanÉs ne felejtsük el Almería városát sem. Ez a közepes méretű tengerparti város magába foglalja a nagyvárosok összes előnyét és összes szolgáltatását. Állami és magániskolák, kórházak, egyetem – a széles turisztikai és kulturális választék mellett (amelyben kiemelkedő szerepet játszik a mozi és a filmipar) a sportesemények mindig élettel telivé és aktívvá varázsolják ezt a várost.

lakások AlicantébanAlmería művészeti öröksége, mint pl. az arab Alcazaba, az erőd-katedrálisa, vagy a sugárutakat szegélyező szép úri házai szintén a legfőbb értékei közé tartozik.

lakások AlicantébanAlmería provinciájának 217 km hosszú tengerpartjából 35 km-t az Almería-öböl tesz ki; egy gyönyörű partszakasz, ahol egész évben élvezhetjük a vízi sportokat. A tenger hőmérséklete télen 17°C, vagyis melegebb, mint a levegő, ezért még a leghidegebb hónapokban is élvezni lehet a közelségét.

Néhány külföldi lakos szerint Almeríában élni luxus, és hatalmas szerencse.

 

Lépjen kapcsolatba a Lukentummal, hogy megtudja, milyen elérhető ingatlanok vannak jelenleg kínálaton Almería különböző pontjain. Hívjon minket a +36 70 634 2499 -es telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@lukentum.com címre.

Link az elérhető ingatlanokhoz:

Lakások Almeríában

 

 

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com