Élet Alicantéban |
header_image
Your search results

Élet Alicantéban

Isten Hozta Alicante Tengerpartján!

Ez Itt A Costa Blanca.

Éljen, Szórakozzon, Pihenjen!

Alicante tengerpartjáról, más néven a Costa Blancáról, a Fehér Partról beszélünk, álomszerű strandokról és öblökről, átmulatott éjszakákról, biztonságról, gasztronómiáról, és az egész éven át tartó kellemes időjárásról. Élet Alicantéban nagyon sokszínü és izgalmas.

Élet AlicantébanA Costa Blanca ezeken kívül számtalan más vonzó lehetőséget rejt, amelyben a hagyomány összefonódik a modernséggel. Alicante, Dénia, Jávea, Calpe, Benidorm, Villajolyosa, Campello, Santa Pola és Torrevieja néhány a számos tengerparti úti cél közül, amelyek ideális éghajlattal rendelkeznek a vízi sportok gyakorlásához, és amelyeken a különleges fényt élvezve relaxálhat a Földközi-tenger mellett, vagy élményeket gyűjthet a felkínált lehetőségeknek köszönhetően. Tökéletes helyszín nyaraló ill. átmeneti vagy állandó lakhely vásárlására.

Élet Alicantéban – Leírás.


lakások Alicantéban

Kétség kívül az elsődleges ok, amiért spanyolok és külföldiek egyaránt hagyják magukat elcsábítani a Costa Blancára, az a klíma.

lakások Alicantéban

Ez azon kevés helyek egyike, ahol meleg időjárást élvezhetünk anélkül, hogy fojtogató forrósággá váljon, kellemes hőmérsékletekkel egész évben. A Costa Blanca a kulturális közege és sokszínűsége révén is kiemelkedik, nem beszélve arról, hogy egészséges életmódot tesz lehetővé.

lakások AlicantébanMás vonzó tényezők, amelyek idillikus hellyé varázsolják ezt a környéket az időskori évek eltöltésére, hogy kiváló egészségügyi szolgáltatást vehetünk igénybe, valamint relatívan olcsó a megélhetés. Más luxus lakókörnyékekkel ellentétben, a Costa Blancán élni nem drága.

lakások AlicantébanMásrészről, a területen aktív gazdasági és kereskedelmi élet folyik, ezáltal sok lehetőség nyílik befektetésekre és üzlet alapítására, mivel a szórakoztatóipar kínálata sok lehetőséget nyújt sikeres vállalkozás beindítására.

lakások AlicantébanA hőmérséklete nagyon kellemes, ideális ahhoz, hogy soha ne szenvedjünk se a hidegtől, se a forróságtól, az év egyik szakában sem. A domboknak és hegyoldalaknak köszönhető enyhe hőmérséklet hozzájárul egy sajátos mikroklíma kialakulásához, amely megakadályozza a hirtelen hőmérséklet csökkenést, és általa a hűvös napok száma nagyon kevés az évben.

lakások AlicantébanA spanyol partvidék más területeivel összevetve, a Costa Blancán igen kedvező áron lehet ingatlant vásárolni, kiváló építési minőséggel és irigylésre méltó infrastruktúrával.

lakások AlicantébanPompás hely ingatlanvásárlásra Spanyolországban; hiszen Alicantéban magas az életszínvonal, ráadásul felettébb egészséges a helyi konyhának és az éghajlatnak köszönhetően, amely mindenféle szabadtéri sportot lehetővé tesz. A legnépszerűbb sportok a vízi sportok, valamint a nyugodt tenger miatt kiemelkedő az evezés, a vitorlázás, és a tengeri búvárkodás.

lakások AlicantébanA helyi ételkülönlegesség a paella, melynek a mediterrán étrend alapanyagainak köszönhetően nem is lehetne jobb íze.


lakások AlicantébanAz egyik legnépszerűbb tevékenység ebben a provinciában a vízi sport, mely ideális módja a kikapcsolódásnak és a felfrissülésnek egyaránt. A leglátogatottabb aquaparkok közé tartozik az Aquópolis Torreviejában, és a benidormi Aqualandia.

lakások AlicantébanAlicante tele van fiatalokkal, akik az egyetemi tanulmányaik alatt a városban laknak. Az Alicantei Egyetem (la Universidad Pública de Alicante) számos képesítést kínál, és rendelkezik bölcsészettudományi, természettudományi és egészségtudományi karokkal, valamint társadalomtudományokat, jogot, mérnöki tudományokat, és építészetet is lehet itt tanulni.

A Legfőbb Úti Célok.

A Costa Blanca legnépszerűbb városi célpontjai Alicante, Denia, Jávea,  Campello, Elche, Benidorm és Torrevieja. Mindegyikük sajátos tulajdonságokkal bír:

Alicante: „la terreta”, azaz „földecske”, ahogyan a büszke helyiek kedvesen becézik szülőföldjüket

Denia: Alicante északi partján helyezkedik el. Kitűnik a főszezonban történő népességnövekedésével, amikor is 44 450-ről 200 000-re emelkedik a lakók száma. Ez is mutatja, hogy Denia tökéletes helyszín házvásárlásra Spanyolországban, második otthon gyanánt.

Jávea: Kevesebb a népessége Deniáénál, de a spanyol Nemzeti Statisztikai Intézet egyik felmérése szerint a lakosok 53,1%-a külföldi nemzetiségű. Szintén ismert az alicantei part legkeletibb hegycsúcsáról, a Cabo de la Nao-ról.

Campello: Eredetileg halász- és földműves falu volt, így a turisztikai fellendülés ellenére is megtartotta báját a földrajzi elhelyezkedésének és kikötőjének köszönhetően. Nyugodtabb környék a többinél, ezért ideális ház vásárlására Spanyolországban azok számára, akik második otthont szeretnének fenntartani pihenés céljára.

Elche: A kulturális ereklyék kedvelői biztosan tudják, hogy ebben a városban találták meg a híres Elchei nő nevezetű, mészkőből készült mellszobrot, amelyet az i.e. V. és IV. század között faragtak, és valószínűleg szent tárgyakat és hamvakat tartottak benne. Szintén híres a világörökség részét képező Elchei pálmaliget (El Palmeral de Elche).

Benidorm: Mutatványok, zene, buli… ezen a helyen a fiatalos pezsgést szinte tapintani lehet. Benidorm híres a felkínált lehetőségek széles tárházáról, mind nap közben, mind éjszaka.

Torrevieja: Alicante provincia déli részének csomópontja, spanyolok és külföldiek találkozóhelye, akik számos tengerpart közül választhatnak, nem beszélve a szórakozási lehetőségek és kiváló szolgáltatások széles kínálatáról.

Lépjen kapcsolatba a Lukentummal, hogy szemügyre vehesse a jelenleg elérhető ingatlanokat Alicante különböző pontjain. Hívjon minket a +36 70 427 2462-es telefonszámon, vagy írjon e-mailt az info@lukentum.com címre.

Linkek az elérhető ingatlanokhoz:

Lakások Alicantéban

Házak Alicantéban

Tetőtéri lakások Alicantéban

 


keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com