Tengerparti lakás csodás panorámával |
header_image
Your search results

Tengerparti lakás csodás panorámával

About this property

Teljesen bútorozott lakást kínálunk eladásra

A lakás teljesen felújított minőségi anyagokkal, teljesen bútorozott első osztályú berendezésekkel, 74 m² alapterületében található: két hálószobában, konyha, fürdőszoba, mosókonyha, nappali és nagy terasz. A második emeleten helyezkedik el egy tengerparti lakóparkban  Aguamarinában. Ez a fantasztikus komplexum mindössze 200 méterre található a rangos strand Campoamor mellett.  A standon  privát medencék, teniszpályák és hatalmas kertek biztosítják a szórakozást. A kilátás a lakásból csodálatos, panorámás kilátással a tengerre. A ház mellett szupermarketek, éttermek, orvosi központ, kikötő és Campoamor és Aguamarina strandjai találhatók.

apartman Alicante

Costa Blanca partszakasza elfekvő város méltán híres a külföldiek körében, leginkább az egész évre jellemző, szerencsés klímájának köszönhetően. A környék infrastruktúrája kiváló, a mindennapi élet nem drága és a magas minőségű egészségügyi szolgáltatások miatt kifejezetten keresett célpontja a már csendesebb életre vágyó nyugdíjas korosztálynak és akik spanyol lakás után érdeklődnek.

 Bármilyen egyéb kérdése merül fel az ingatlannal kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot  Váltsa valóra álmait!  Hívjon most ezen a számon:  06.70.634.2499. lukentum@lukentum.com

keep2porn.net shemale777.com dominationworld.com